KURAS

Contactgegevens KURAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6, Oisestraat 8820 Torhout (Cargobuilding 706 1931 Zaventem) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-22-14-58 32-50-22-14-58

Fax (fax): 32-50-22-32-96 32-50-22-32-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURAS
Products information KURAS

BTW identificatienummer (tax): BE04869384765
Ondernemingsnummer: 4703216552
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in KURAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Detective agencies, international

Profiel (profile): Trademark law expert's reports antiforgery industrial research tracing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURAS
(Get full report from official database of BE for KURAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURAS
Addition kinds of activities for KURAS

275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair
89990800. Communicatiediensten | Communication services
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij KURAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURAS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

 • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

 • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Studentenjob

  Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

 • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

 • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

 • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: 100% LIGHT

  Type: Vaste Job

  Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

 • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AGATAAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

 • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

  Regio: LEUPEGEM

  Bedrijf: CREAFANT

  Type: Zelfstandige activiteit

  we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

 • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BRANDS Benelux

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

  Regio: BIKSCHOTE

  Bedrijf: YOLOMI

  Type: Flexijob

  Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van KURAS in sociale netwerken
Look for responds of KURAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURAS. Laat een reactie achter voor KURAS. KURAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURAS. Leave a respond for KURAS. KURAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURAS op de google maps. Adres en contacten KURAS
Location of KURAS on the google maps. Address and contacts of KURAS

Andere gerelateerde bedrijven als come KURAS KURAS: B.J.C. Elektriciteitswerken CV | FANCHONGLES | Outibels scrl | TANIA MAHLER | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as KURAS: B.J.C. Elektriciteitswerken CV | FANCHONGLES | Outibels scrl | TANIA MAHLER | PHARMACIES DE GARDE

KURAS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04869384765. Het bedrijf KURAS bevindt zich op het adres: 6, Oisestraat 8820 Torhout (Cargobuilding 706 1931 Zaventem) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Trademark law expert's reports antiforgery industrial research tracing. Branchecategorie is Detective agencies, international. Producten gemaakt in KURAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURAS is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURAS, openstaande posities, locatie van KURAS op de kaart.

KURAS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURAS, company assigned to the tax number BE04869384765. The company KURAS is located at the address: 6, Oisestraat 8820 Torhout (Cargobuilding 706 1931 Zaventem) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Trademark law expert's reports antiforgery industrial research tracing. Industry category is Detective agencies, international. Products created in KURAS were not found.
The main activity of KURAS is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KURAS is not available. You also can look at reviews of KURAS, open positions, location of KURAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURAS, employees, financial statistics.