GUY SOUSSAN

Contactgegevens GUY SOUSSAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY SOUSSAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY SOUSSAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUNSTLAAN 19BH; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22270900 (+32-22270900) 22270900 (+32-22270900)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY SOUSSAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY SOUSSAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY SOUSSAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY SOUSSAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY SOUSSAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY SOUSSAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY SOUSSAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY SOUSSAN
Products information GUY SOUSSAN

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in GUY SOUSSAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY SOUSSAN
(Get full report from official database of BE for GUY SOUSSAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY SOUSSAN
Addition kinds of activities for GUY SOUSSAN

232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
34629907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, ferro | Mechanical power transmission forgings, ferrous
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour
51220205. Toiletzeep | Toilet soap
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial

Werken bij GUY SOUSSAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY SOUSSAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY SOUSSAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY SOUSSAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van GUY SOUSSAN in sociale netwerken
Look for responds of GUY SOUSSAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY SOUSSAN. Laat een reactie achter voor GUY SOUSSAN. GUY SOUSSAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY SOUSSAN. Leave a respond for GUY SOUSSAN. GUY SOUSSAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY SOUSSAN op de google maps. Adres en contacten GUY SOUSSAN
Location of GUY SOUSSAN on the google maps. Address and contacts of GUY SOUSSAN

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY SOUSSAN GUY SOUSSAN: JOHAN STRUBBE | COOREMANS | LOUIS MAES | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | flexware

Other related companies as GUY SOUSSAN: JOHAN STRUBBE | COOREMANS | LOUIS MAES | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | flexware

GUY SOUSSAN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY SOUSSAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf GUY SOUSSAN bevindt zich op het adres: KUNSTLAAN 19BH; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in GUY SOUSSAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY SOUSSAN is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY SOUSSAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY SOUSSAN, openstaande posities, locatie van GUY SOUSSAN op de kaart.

GUY SOUSSAN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY SOUSSAN, company assigned to the tax number BE07882385253. The company GUY SOUSSAN is located at the address: KUNSTLAAN 19BH; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in GUY SOUSSAN were not found.
The main activity of GUY SOUSSAN is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY SOUSSAN is not available. You also can look at reviews of GUY SOUSSAN, open positions, location of GUY SOUSSAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY SOUSSAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY SOUSSAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY SOUSSAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY SOUSSAN, employees, financial statistics.