GILLES VANDERBECK

Contactgegevens GILLES VANDERBECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILLES VANDERBECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILLES VANDERBECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWITSERLANDSTRAAT 22; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25388505 (+32-25388505) 25388505 (+32-25388505)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILLES VANDERBECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILLES VANDERBECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILLES VANDERBECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILLES VANDERBECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILLES VANDERBECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILLES VANDERBECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILLES VANDERBECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILLES VANDERBECK
Products information GILLES VANDERBECK

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GILLES VANDERBECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILLES VANDERBECK
(Get full report from official database of BE for GILLES VANDERBECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILLES VANDERBECK
Addition kinds of activities for GILLES VANDERBECK

382102. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
20860200. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
50230107. Tupperware | Tupperware
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon
80420104. Pediatrische specialist optometrist | Pediatric specialist optometrist

Werken bij GILLES VANDERBECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILLES VANDERBECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILLES VANDERBECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILLES VANDERBECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van GILLES VANDERBECK in sociale netwerken
Look for responds of GILLES VANDERBECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILLES VANDERBECK. Laat een reactie achter voor GILLES VANDERBECK. GILLES VANDERBECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILLES VANDERBECK. Leave a respond for GILLES VANDERBECK. GILLES VANDERBECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILLES VANDERBECK op de google maps. Adres en contacten GILLES VANDERBECK
Location of GILLES VANDERBECK on the google maps. Address and contacts of GILLES VANDERBECK

Andere gerelateerde bedrijven als come GILLES VANDERBECK GILLES VANDERBECK: Silhouette | LE GRILLOIR | De Vuyst | BUREAU HENDRICKX | C. VOISIN

Other related companies as GILLES VANDERBECK: Silhouette | LE GRILLOIR | De Vuyst | BUREAU HENDRICKX | C. VOISIN

GILLES VANDERBECK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILLES VANDERBECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf GILLES VANDERBECK bevindt zich op het adres: ZWITSERLANDSTRAAT 22; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in GILLES VANDERBECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILLES VANDERBECK is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILLES VANDERBECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILLES VANDERBECK, openstaande posities, locatie van GILLES VANDERBECK op de kaart.

GILLES VANDERBECK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILLES VANDERBECK, company assigned to the tax number BE03299438476. The company GILLES VANDERBECK is located at the address: ZWITSERLANDSTRAAT 22; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in GILLES VANDERBECK were not found.
The main activity of GILLES VANDERBECK is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GILLES VANDERBECK is not available. You also can look at reviews of GILLES VANDERBECK, open positions, location of GILLES VANDERBECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILLES VANDERBECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILLES VANDERBECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILLES VANDERBECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILLES VANDERBECK, employees, financial statistics.