CARMELA LICCARDO

Contactgegevens CARMELA LICCARDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARMELA LICCARDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARMELA LICCARDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTELEINSSTRAAT 19B14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26462500 (+32-26462500) 26462500 (+32-26462500)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARMELA LICCARDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARMELA LICCARDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARMELA LICCARDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARMELA LICCARDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARMELA LICCARDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARMELA LICCARDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARMELA LICCARDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARMELA LICCARDO
Products information CARMELA LICCARDO

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CARMELA LICCARDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARMELA LICCARDO
(Get full report from official database of BE for CARMELA LICCARDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARMELA LICCARDO
Addition kinds of activities for CARMELA LICCARDO

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
7993. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
39519901. Kogelpennen en onderdelen | Ball point pens and parts
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec

Werken bij CARMELA LICCARDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARMELA LICCARDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARMELA LICCARDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARMELA LICCARDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van CARMELA LICCARDO in sociale netwerken
Look for responds of CARMELA LICCARDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARMELA LICCARDO. Laat een reactie achter voor CARMELA LICCARDO. CARMELA LICCARDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARMELA LICCARDO. Leave a respond for CARMELA LICCARDO. CARMELA LICCARDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARMELA LICCARDO op de google maps. Adres en contacten CARMELA LICCARDO
Location of CARMELA LICCARDO on the google maps. Address and contacts of CARMELA LICCARDO

Andere gerelateerde bedrijven als come CARMELA LICCARDO CARMELA LICCARDO: PYNSEEL-DESMET | Sonix | MUTUALIT? SOCIALISTE | BANCONTACT-MISTER CASH | Devos Pierre

Other related companies as CARMELA LICCARDO: PYNSEEL-DESMET | Sonix | MUTUALIT? SOCIALISTE | BANCONTACT-MISTER CASH | Devos Pierre

CARMELA LICCARDO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARMELA LICCARDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf CARMELA LICCARDO bevindt zich op het adres: KASTELEINSSTRAAT 19B14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in CARMELA LICCARDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARMELA LICCARDO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARMELA LICCARDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARMELA LICCARDO, openstaande posities, locatie van CARMELA LICCARDO op de kaart.

CARMELA LICCARDO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARMELA LICCARDO, company assigned to the tax number BE01108489990. The company CARMELA LICCARDO is located at the address: KASTELEINSSTRAAT 19B14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in CARMELA LICCARDO were not found.
The main activity of CARMELA LICCARDO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARMELA LICCARDO is not available. You also can look at reviews of CARMELA LICCARDO, open positions, location of CARMELA LICCARDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARMELA LICCARDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARMELA LICCARDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARMELA LICCARDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARMELA LICCARDO, employees, financial statistics.