EPOS

Contactgegevens EPOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATELIJNESTRAAT 28; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50339798 (+32-50339798) 50339798 (+32-50339798)

Fax (fax): +32 (15) 139-32-26 +32 (15) 139-32-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPOS
Products information EPOS

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in EPOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPOS
(Get full report from official database of BE for EPOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPOS
Addition kinds of activities for EPOS

5461. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
28959901. Kanaal zwart | Channel black
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
75139902. Verhuur van vrachtwagens, zonder chauffeurs | Truck rental, without drivers
75349904. Bandbanding en restudding | Tire studding and restudding

Werken bij EPOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPOS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van EPOS in sociale netwerken
Look for responds of EPOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPOS. Laat een reactie achter voor EPOS. EPOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPOS. Leave a respond for EPOS. EPOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPOS op de google maps. Adres en contacten EPOS
Location of EPOS on the google maps. Address and contacts of EPOS

Andere gerelateerde bedrijven als come EPOS EPOS: Van Zessen BVBA | HOTEL BRITISH | VERSTRAETE G. | SMET WILLY | BAKKERIJ PAYET

Other related companies as EPOS: Van Zessen BVBA | HOTEL BRITISH | VERSTRAETE G. | SMET WILLY | BAKKERIJ PAYET

EPOS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EPOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf EPOS bevindt zich op het adres: KATELIJNESTRAAT 28; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in EPOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EPOS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPOS, openstaande posities, locatie van EPOS op de kaart.

EPOS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EPOS, company assigned to the tax number BE08080688476. The company EPOS is located at the address: KATELIJNESTRAAT 28; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in EPOS were not found.
The main activity of EPOS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EPOS is not available. You also can look at reviews of EPOS, open positions, location of EPOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPOS, employees, financial statistics.