ANDR? JANSSEN

Contactgegevens ANDR? JANSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? JANSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? JANSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDWAL 6; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12230331 (+32-12230331) 12230331 (+32-12230331)

Fax (fax): +32 (57) 552-81-84 +32 (57) 552-81-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? JANSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? JANSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? JANSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? JANSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? JANSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? JANSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? JANSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? JANSSEN
Products information ANDR? JANSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE04071228027
Ondernemingsnummer: 2980010986
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ANDR? JANSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? JANSSEN
(Get full report from official database of BE for ANDR? JANSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? JANSSEN
Addition kinds of activities for ANDR? JANSSEN

26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
28990503. Gum maten | Gum sizes
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
35890203. Vuil vuil eenheden, industrieel | Dirt sweeping units, industrial
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
38250211. Functiegeneratoren | Function generators
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service

Werken bij ANDR? JANSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? JANSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? JANSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? JANSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van ANDR? JANSSEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? JANSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? JANSSEN. Laat een reactie achter voor ANDR? JANSSEN. ANDR? JANSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? JANSSEN. Leave a respond for ANDR? JANSSEN. ANDR? JANSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? JANSSEN op de google maps. Adres en contacten ANDR? JANSSEN
Location of ANDR? JANSSEN on the google maps. Address and contacts of ANDR? JANSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? JANSSEN ANDR? JANSSEN: ETS GEORGES FERNAND SA | Vanden Berghe D | De Wit-Koninklijke Manufactuur van Wandtapijten | De Kuil CVBA | PARKSUITE

Other related companies as ANDR? JANSSEN: ETS GEORGES FERNAND SA | Vanden Berghe D | De Wit-Koninklijke Manufactuur van Wandtapijten | De Kuil CVBA | PARKSUITE

ANDR? JANSSEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? JANSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04071228027. Het bedrijf ANDR? JANSSEN bevindt zich op het adres: LEOPOLDWAL 6; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in ANDR? JANSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDR? JANSSEN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? JANSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? JANSSEN, openstaande posities, locatie van ANDR? JANSSEN op de kaart.

ANDR? JANSSEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? JANSSEN, company assigned to the tax number BE04071228027. The company ANDR? JANSSEN is located at the address: LEOPOLDWAL 6; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in ANDR? JANSSEN were not found.
The main activity of ANDR? JANSSEN is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? JANSSEN is not available. You also can look at reviews of ANDR? JANSSEN, open positions, location of ANDR? JANSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? JANSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? JANSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? JANSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? JANSSEN, employees, financial statistics.