BEAUTY STUDIO VERONIQUE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BEAUTY STUDIO VERONIQUE
Private companiesRailroad Transportation • BEAUTY STUDIO VERONIQUE

Contactgegevens BEAUTY STUDIO VERONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUTY STUDIO VERONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUTY STUDIO VERONIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUBA DE STROOPERLAAN 771; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24789501 (+32-24789501) 24789501 (+32-24789501)

Fax (fax): +32 (68) 789-66-88 +32 (68) 789-66-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUTY STUDIO VERONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUTY STUDIO VERONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUTY STUDIO VERONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUTY STUDIO VERONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUTY STUDIO VERONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUTY STUDIO VERONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUTY STUDIO VERONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUTY STUDIO VERONIQUE
Products information BEAUTY STUDIO VERONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02065124511
Ondernemingsnummer: 1176055908
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BEAUTY STUDIO VERONIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUTY STUDIO VERONIQUE
(Get full report from official database of BE for BEAUTY STUDIO VERONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUTY STUDIO VERONIQUE
Addition kinds of activities for BEAUTY STUDIO VERONIQUE

09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec

Werken bij BEAUTY STUDIO VERONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUTY STUDIO VERONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUTY STUDIO VERONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUTY STUDIO VERONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van BEAUTY STUDIO VERONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of BEAUTY STUDIO VERONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUTY STUDIO VERONIQUE. Laat een reactie achter voor BEAUTY STUDIO VERONIQUE. BEAUTY STUDIO VERONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUTY STUDIO VERONIQUE. Leave a respond for BEAUTY STUDIO VERONIQUE. BEAUTY STUDIO VERONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUTY STUDIO VERONIQUE op de google maps. Adres en contacten BEAUTY STUDIO VERONIQUE
Location of BEAUTY STUDIO VERONIQUE on the google maps. Address and contacts of BEAUTY STUDIO VERONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUTY STUDIO VERONIQUE BEAUTY STUDIO VERONIQUE: Knapen-Claesen | INTERFIX | Steigrad L BVBA | CARPE DIEM EVENEMENT-SONORISATION | JEAN-PIERRE DEGRENDELE

Other related companies as BEAUTY STUDIO VERONIQUE: Knapen-Claesen | INTERFIX | Steigrad L BVBA | CARPE DIEM EVENEMENT-SONORISATION | JEAN-PIERRE DEGRENDELE

BEAUTY STUDIO VERONIQUE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUTY STUDIO VERONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02065124511. Het bedrijf BEAUTY STUDIO VERONIQUE bevindt zich op het adres: HOUBA DE STROOPERLAAN 771; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in BEAUTY STUDIO VERONIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEAUTY STUDIO VERONIQUE is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUTY STUDIO VERONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUTY STUDIO VERONIQUE, openstaande posities, locatie van BEAUTY STUDIO VERONIQUE op de kaart.

BEAUTY STUDIO VERONIQUE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUTY STUDIO VERONIQUE, company assigned to the tax number BE02065124511. The company BEAUTY STUDIO VERONIQUE is located at the address: HOUBA DE STROOPERLAAN 771; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in BEAUTY STUDIO VERONIQUE were not found.
The main activity of BEAUTY STUDIO VERONIQUE is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUTY STUDIO VERONIQUE is not available. You also can look at reviews of BEAUTY STUDIO VERONIQUE, open positions, location of BEAUTY STUDIO VERONIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUTY STUDIO VERONIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUTY STUDIO VERONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUTY STUDIO VERONIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUTY STUDIO VERONIQUE, employees, financial statistics.