A. BAEKELANDT

Contactgegevens A. BAEKELANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BAEKELANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BAEKELANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COGELS OSYLEI 5; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32364560 32364560

Fax (fax): +32 (83) 868-58-87 +32 (83) 868-58-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BAEKELANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BAEKELANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BAEKELANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BAEKELANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BAEKELANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BAEKELANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BAEKELANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BAEKELANDT
Products information A. BAEKELANDT

BTW identificatienummer (tax): BE05724121093
Ondernemingsnummer: 4969085693
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in A. BAEKELANDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BAEKELANDT
(Get full report from official database of BE for A. BAEKELANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BAEKELANDT
Addition kinds of activities for A. BAEKELANDT

367100. Electron buizen | Electron tubes
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
737899. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
36639905. Magnetische communicatieapparatuur | Microwave communication equipment
50329905. Grind | Gravel
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec

Werken bij A. BAEKELANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BAEKELANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BAEKELANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BAEKELANDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van A. BAEKELANDT in sociale netwerken
Look for responds of A. BAEKELANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BAEKELANDT. Laat een reactie achter voor A. BAEKELANDT. A. BAEKELANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BAEKELANDT. Leave a respond for A. BAEKELANDT. A. BAEKELANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BAEKELANDT op de google maps. Adres en contacten A. BAEKELANDT
Location of A. BAEKELANDT on the google maps. Address and contacts of A. BAEKELANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BAEKELANDT A. BAEKELANDT: PARFUMERIE LUNA | Agbekponou K | BAKKERIJ DE VISSCHER C. | STEFAAN BREDA | GUILMIN R ETS

Other related companies as A. BAEKELANDT: PARFUMERIE LUNA | Agbekponou K | BAKKERIJ DE VISSCHER C. | STEFAAN BREDA | GUILMIN R ETS

A. BAEKELANDT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BAEKELANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05724121093. Het bedrijf A. BAEKELANDT bevindt zich op het adres: COGELS OSYLEI 5; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in A. BAEKELANDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. BAEKELANDT is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BAEKELANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BAEKELANDT, openstaande posities, locatie van A. BAEKELANDT op de kaart.

A. BAEKELANDT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BAEKELANDT, company assigned to the tax number BE05724121093. The company A. BAEKELANDT is located at the address: COGELS OSYLEI 5; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in A. BAEKELANDT were not found.
The main activity of A. BAEKELANDT is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BAEKELANDT is not available. You also can look at reviews of A. BAEKELANDT, open positions, location of A. BAEKELANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BAEKELANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BAEKELANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BAEKELANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BAEKELANDT, employees, financial statistics.