BAILLE PUBLICIT? SC

Contactgegevens BAILLE PUBLICIT? SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAILLE PUBLICIT? SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAILLE PUBLICIT? SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Chaussée Romaine 1 6730 Rossignol, België

Telefoon (phone): 32.63 41 13 85 32.63 41 13 85

Fax (fax): 32.63 41 21 28 32.63 41 21 28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAILLE PUBLICIT? SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAILLE PUBLICIT? SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAILLE PUBLICIT? SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAILLE PUBLICIT? SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAILLE PUBLICIT? SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAILLE PUBLICIT? SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAILLE PUBLICIT? SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAILLE PUBLICIT? SC
Products information BAILLE PUBLICIT? SC

BTW identificatienummer (tax): BE08907135009
Ondernemingsnummer: 8570678710
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Advertising publishing - design and production

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAILLE PUBLICIT? SC
(Get full report from official database of BE for BAILLE PUBLICIT? SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAILLE PUBLICIT? SC
Addition kinds of activities for BAILLE PUBLICIT? SC

801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
822100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing

Werken bij BAILLE PUBLICIT? SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAILLE PUBLICIT? SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAILLE PUBLICIT? SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAILLE PUBLICIT? SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van BAILLE PUBLICIT? SC in sociale netwerken
Look for responds of BAILLE PUBLICIT? SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAILLE PUBLICIT? SC. Laat een reactie achter voor BAILLE PUBLICIT? SC. BAILLE PUBLICIT? SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAILLE PUBLICIT? SC. Leave a respond for BAILLE PUBLICIT? SC. BAILLE PUBLICIT? SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAILLE PUBLICIT? SC op de google maps. Adres en contacten BAILLE PUBLICIT? SC
Location of BAILLE PUBLICIT? SC on the google maps. Address and contacts of BAILLE PUBLICIT? SC

Andere gerelateerde bedrijven als come BAILLE PUBLICIT? SC BAILLE PUBLICIT? SC: Naessens B | GARAGE DEBAERE | A.E.P. | NO?LE GOSSART | El Bastione bvba

Other related companies as BAILLE PUBLICIT? SC: Naessens B | GARAGE DEBAERE | A.E.P. | NO?LE GOSSART | El Bastione bvba

BAILLE PUBLICIT? SC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAILLE PUBLICIT? SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08907135009. Het bedrijf BAILLE PUBLICIT? SC bevindt zich op het adres: Rue De La Chaussée Romaine 1 6730 Rossignol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Advertising publishing - design and production.
De hoofdactiviteit van BAILLE PUBLICIT? SC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAILLE PUBLICIT? SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAILLE PUBLICIT? SC, openstaande posities, locatie van BAILLE PUBLICIT? SC op de kaart.

BAILLE PUBLICIT? SC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAILLE PUBLICIT? SC, company assigned to the tax number BE08907135009. The company BAILLE PUBLICIT? SC is located at the address: Rue De La Chaussée Romaine 1 6730 Rossignol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Advertising publishing - design and production.
The main activity of BAILLE PUBLICIT? SC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAILLE PUBLICIT? SC is not available. You also can look at reviews of BAILLE PUBLICIT? SC, open positions, location of BAILLE PUBLICIT? SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAILLE PUBLICIT? SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAILLE PUBLICIT? SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAILLE PUBLICIT? SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAILLE PUBLICIT? SC, employees, financial statistics.