Macvan B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Macvan B.V.B.A.

Contactgegevens Macvan B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Macvan B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Macvan B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 135 1932 Sint-Stevens-Woluwe, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Macvan B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Macvan B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Macvan B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Macvan B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Macvan B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Macvan B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Macvan B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Macvan B.V.B.A.
Products information Macvan B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04012451171
Ondernemingsnummer: 7027923583
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Advertising space; Building signs,direction and orientation systems; Illuminated advertising; Lettering of advertising media; Letters for illuminated advertising

Product categorie (product category): Advertising Signs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Macvan B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Macvan B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Macvan B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Macvan B.V.B.A.

17610000. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
27210101. Stripboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Comic books: publishing only, not printed on site
35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile
73891303. Bondsperson | Bondsperson

Werken bij Macvan B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Macvan B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Macvan B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Macvan B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Macvan B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Macvan B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Macvan B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Macvan B.V.B.A.. Macvan B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Macvan B.V.B.A.. Leave a respond for Macvan B.V.B.A.. Macvan B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Macvan B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Macvan B.V.B.A.
Location of Macvan B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Macvan B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Macvan B.V.B.A. Macvan B.V.B.A.: CALLEWAERT FOTOSTUDIO | Van Garsse Interieurs NV | Van Huele | Vanhove | VINCENT HOFMAN

Other related companies as Macvan B.V.B.A.: CALLEWAERT FOTOSTUDIO | Van Garsse Interieurs NV | Van Huele | Vanhove | VINCENT HOFMAN

Macvan B.V.B.A. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Macvan B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04012451171. Het bedrijf Macvan B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 135 1932 Sint-Stevens-Woluwe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising Signs. Lijst met producten zijn Advertising space; Building signs,direction and orientation systems; Illuminated advertising; Lettering of advertising media; Letters for illuminated advertising.
De hoofdactiviteit van Macvan B.V.B.A. is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Macvan B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Macvan B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Macvan B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Macvan B.V.B.A. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Macvan B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04012451171. The company Macvan B.V.B.A. is located at the address: Leuvensesteenweg 135 1932 Sint-Stevens-Woluwe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising Signs. List of products are Advertising space; Building signs,direction and orientation systems; Illuminated advertising; Lettering of advertising media; Letters for illuminated advertising.
The main activity of Macvan B.V.B.A. is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Macvan B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Macvan B.V.B.A., open positions, location of Macvan B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Macvan B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Macvan B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Macvan B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Macvan B.V.B.A., employees, financial statistics.