Anthonis & Zoon B.V.B.A.

Contactgegevens Anthonis & Zoon B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anthonis & Zoon B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anthonis & Zoon B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijtersveld 2 2160 Wommelgem, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anthonis & Zoon B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anthonis & Zoon B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anthonis & Zoon B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anthonis & Zoon B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anthonis & Zoon B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anthonis & Zoon B.V.B.A.
Products information Anthonis & Zoon B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05803771972
Ondernemingsnummer: 7810699462
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Large boards,wall advertising panels

Product categorie (product category): Advertising Signs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anthonis & Zoon B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Anthonis & Zoon B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anthonis & Zoon B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Anthonis & Zoon B.V.B.A.

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
26550300. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
35230113. Plantmachines, landbouw | Planting machines, agricultural
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers

Werken bij Anthonis & Zoon B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anthonis & Zoon B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Anthonis & Zoon B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Anthonis & Zoon B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Anthonis & Zoon B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Leave a respond for Anthonis & Zoon B.V.B.A.. Anthonis & Zoon B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anthonis & Zoon B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Anthonis & Zoon B.V.B.A.
Location of Anthonis & Zoon B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Anthonis & Zoon B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Anthonis & Zoon B.V.B.A. Anthonis & Zoon B.V.B.A.: LA BOITE ہ BOUCLE | V-CONSULT | ALVEM-SECURITY | CARROSSERIE BAAR | WALTER GANSEMANS

Other related companies as Anthonis & Zoon B.V.B.A.: LA BOITE ہ BOUCLE | V-CONSULT | ALVEM-SECURITY | CARROSSERIE BAAR | WALTER GANSEMANS

Anthonis & Zoon B.V.B.A. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anthonis & Zoon B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05803771972. Het bedrijf Anthonis & Zoon B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Krijtersveld 2 2160 Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising Signs. Lijst met producten zijn Large boards,wall advertising panels.
De hoofdactiviteit van Anthonis & Zoon B.V.B.A. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anthonis & Zoon B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anthonis & Zoon B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Anthonis & Zoon B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anthonis & Zoon B.V.B.A. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anthonis & Zoon B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05803771972. The company Anthonis & Zoon B.V.B.A. is located at the address: Krijtersveld 2 2160 Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising Signs. List of products are Large boards,wall advertising panels.
The main activity of Anthonis & Zoon B.V.B.A. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Anthonis & Zoon B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Anthonis & Zoon B.V.B.A., open positions, location of Anthonis & Zoon B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anthonis & Zoon B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anthonis & Zoon B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anthonis & Zoon B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anthonis & Zoon B.V.B.A., employees, financial statistics.