HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA
Private companiesRailroad Transportation • HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA

Contactgegevens HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 412; 9160; LOKEREN (GRAND), België

Telefoon (phone): 93556498 (+32-93556498) 93556498 (+32-93556498)

Fax (fax): +32 (84) 444-42-19 +32 (84) 444-42-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA
Products information HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA

BTW identificatienummer (tax): BE01611663818
Ondernemingsnummer: 8181213378
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA
(Get full report from official database of BE for HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA
Addition kinds of activities for HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA

17510000. Timmerwerk | Carpentry work
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
96319900. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec

Werken bij HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • Torenkraanmachinist (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

Zoek naar antwoorden van HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA in sociale netwerken
Look for responds of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. Laat een reactie achter voor HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. Leave a respond for HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA. HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA op de google maps. Adres en contacten HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA
Location of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA on the google maps. Address and contacts of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA: BROCANT BOETIEK | Zero-Kipling | DE WEERDT | ETS. MILLES | ALTO-LONGIN SERVICES

Other related companies as HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA: BROCANT BOETIEK | Zero-Kipling | DE WEERDT | ETS. MILLES | ALTO-LONGIN SERVICES

HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01611663818. Het bedrijf HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 412; 9160; LOKEREN (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, openstaande posities, locatie van HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA op de kaart.

HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, company assigned to the tax number BE01611663818. The company HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA is located at the address: GENTSESTEENWEG 412; 9160; LOKEREN (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons; Schoonheidssalons. Products created in HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA were not found.
The main activity of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA is not available. You also can look at reviews of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, open positions, location of HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR & BEAUTY CENTER ANNITA, employees, financial statistics.