TRIOTRADE BVBA

Contactgegevens TRIOTRADE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRIOTRADE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRIOTRADE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan van Gentstraat 29-31; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 248 20 04 (+32-03 248 20 04) 03 248 20 04 (+32-03 248 20 04)

Fax (fax): 03 248 77 36 (+32-03 248 77 36) 03 248 77 36 (+32-03 248 77 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRIOTRADE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRIOTRADE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRIOTRADE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRIOTRADE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRIOTRADE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRIOTRADE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRIOTRADE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRIOTRADE BVBA
Products information TRIOTRADE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04723815917
Ondernemingsnummer: 7578887939
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Import - Export

Product categorie (product category): Advertising clothes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRIOTRADE BVBA
(Get full report from official database of BE for TRIOTRADE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRIOTRADE BVBA
Addition kinds of activities for TRIOTRADE BVBA

5154. Vee | Livestock
356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
721903. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
09129908. Pollack, vangst van | Pollack, catching of
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
59610302. Tijdschriften, postorder | Magazines, mail order

Werken bij TRIOTRADE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRIOTRADE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRIOTRADE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRIOTRADE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van TRIOTRADE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TRIOTRADE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRIOTRADE BVBA. Laat een reactie achter voor TRIOTRADE BVBA. TRIOTRADE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRIOTRADE BVBA. Leave a respond for TRIOTRADE BVBA. TRIOTRADE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRIOTRADE BVBA op de google maps. Adres en contacten TRIOTRADE BVBA
Location of TRIOTRADE BVBA on the google maps. Address and contacts of TRIOTRADE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRIOTRADE BVBA TRIOTRADE BVBA: NOVOTEL NAMUR | GISELE VERLODT | FA. COLIN H. | Hondenkapsalon Bobientje | ANDRE BUYSSE

Other related companies as TRIOTRADE BVBA: NOVOTEL NAMUR | GISELE VERLODT | FA. COLIN H. | Hondenkapsalon Bobientje | ANDRE BUYSSE

TRIOTRADE BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRIOTRADE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723815917. Het bedrijf TRIOTRADE BVBA bevindt zich op het adres: Jan van Gentstraat 29-31; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising clothes. Lijst met producten zijn Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Import - Export.
De hoofdactiviteit van TRIOTRADE BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRIOTRADE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRIOTRADE BVBA, openstaande posities, locatie van TRIOTRADE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRIOTRADE BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRIOTRADE BVBA, company assigned to the tax number BE04723815917. The company TRIOTRADE BVBA is located at the address: Jan van Gentstraat 29-31; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising clothes. List of products are Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Import - Export.
The main activity of TRIOTRADE BVBA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRIOTRADE BVBA is not available. You also can look at reviews of TRIOTRADE BVBA, open positions, location of TRIOTRADE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRIOTRADE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRIOTRADE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRIOTRADE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRIOTRADE BVBA, employees, financial statistics.