EuroGifts Belgium NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • EuroGifts Belgium NV
Private companiesDepository Institutions • EuroGifts Belgium NV

Contactgegevens EuroGifts Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EuroGifts Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EuroGifts Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogweg 38; 8940; Wervik, België

Telefoon (phone): 056 31 39 91; 02 771 01 52 (+32-056 31 39 91; 02 771 01 52) 056 31 39 91; 02 771 01 52 (+32-056 31 39 91; 02 771 01 52)

Fax (fax): 056 31 18 49; 02 771 80 54 (+32-056 31 18 49; 02 771 80 54) 056 31 18 49; 02 771 80 54 (+32-056 31 18 49; 02 771 80 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EuroGifts Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EuroGifts Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EuroGifts Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EuroGifts Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EuroGifts Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EuroGifts Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EuroGifts Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EuroGifts Belgium NV
Products information EuroGifts Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE04475799560
Ondernemingsnummer: 1865173339
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Advertising - Promotional items & business gifts

Product categorie (product category): Advertising clothes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EuroGifts Belgium NV
(Get full report from official database of BE for EuroGifts Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EuroGifts Belgium NV
Addition kinds of activities for EuroGifts Belgium NV

327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
23960401. Druk en reliëf op kunststof stofartikelen | Printing and embossing on plastics fabric articles
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
35450102. Comparatoren (precisie gereedschappen van machinisten) | Comparators (machinists' precision tools)
45129903. Helikopter drager, gepland | Helicopter carrier, scheduled
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred

Werken bij EuroGifts Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EuroGifts Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EuroGifts Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EuroGifts Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van EuroGifts Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of EuroGifts Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EuroGifts Belgium NV. Laat een reactie achter voor EuroGifts Belgium NV. EuroGifts Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EuroGifts Belgium NV. Leave a respond for EuroGifts Belgium NV. EuroGifts Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EuroGifts Belgium NV op de google maps. Adres en contacten EuroGifts Belgium NV
Location of EuroGifts Belgium NV on the google maps. Address and contacts of EuroGifts Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EuroGifts Belgium NV EuroGifts Belgium NV: BBL | L.D.R. SERVICE | HANS DELAUNOIS-VANDERPERREN | Arch Timbor Protection NV | GARAGE PIRON

Other related companies as EuroGifts Belgium NV: BBL | L.D.R. SERVICE | HANS DELAUNOIS-VANDERPERREN | Arch Timbor Protection NV | GARAGE PIRON

EuroGifts Belgium NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EuroGifts Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475799560. Het bedrijf EuroGifts Belgium NV bevindt zich op het adres: Hoogweg 38; 8940; Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising clothes. Lijst met producten zijn Advertising - Promotional items & business gifts.
De hoofdactiviteit van EuroGifts Belgium NV is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EuroGifts Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EuroGifts Belgium NV, openstaande posities, locatie van EuroGifts Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EuroGifts Belgium NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EuroGifts Belgium NV, company assigned to the tax number BE04475799560. The company EuroGifts Belgium NV is located at the address: Hoogweg 38; 8940; Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising clothes. List of products are Advertising - Promotional items & business gifts.
The main activity of EuroGifts Belgium NV is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EuroGifts Belgium NV is not available. You also can look at reviews of EuroGifts Belgium NV, open positions, location of EuroGifts Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EuroGifts Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EuroGifts Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EuroGifts Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EuroGifts Belgium NV, employees, financial statistics.