ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Private companiesAmusement and Recreation Services • ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Contactgegevens ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg naar As 88; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode), België

Telefoon (phone): 089 85 89 44 (+32-089 85 89 44) 089 85 89 44 (+32-089 85 89 44)

Fax (fax): 089 85 41 85 (+32-089 85 41 85) 089 85 41 85 (+32-089 85 41 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Products information ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

BTW identificatienummer (tax): BE05703247070
Ondernemingsnummer: 7079559326
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Playing cards & accessories - Mfg. & Whol.; Flags & banners; Printing - Silkscreen; Advertising - Promotional items & business gifts; Masts & pylons

Product categorie (product category): Advertising clothes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
(Get full report from official database of BE for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Addition kinds of activities for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

3271. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
509202. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
35410108. Reaming machines | Reaming machines
38410417. speculums | Speculums
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats

Werken bij ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC in sociale netwerken
Look for responds of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Laat een reactie achter voor ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. Leave a respond for ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC. ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC op de google maps. Adres en contacten ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC
Location of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC on the google maps. Address and contacts of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: Chopin | ACCOUNTANTSKANTOOR DE RIJCK | Vermandel A | A PIP'S MUSIC nv | CALITHERM

Other related companies as ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC: Chopin | ACCOUNTANTSKANTOOR DE RIJCK | Vermandel A | A PIP'S MUSIC nv | CALITHERM

ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05703247070. Het bedrijf ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC bevindt zich op het adres: Weg naar As 88; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising clothes. Lijst met producten zijn Playing cards & accessories - Mfg. & Whol.; Flags & banners; Printing - Silkscreen; Advertising - Promotional items & business gifts; Masts & pylons.
De hoofdactiviteit van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, openstaande posities, locatie van ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, company assigned to the tax number BE05703247070. The company ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is located at the address: Weg naar As 88; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising clothes. List of products are Playing cards & accessories - Mfg. & Whol.; Flags & banners; Printing - Silkscreen; Advertising - Promotional items & business gifts; Masts & pylons.
The main activity of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC is not available. You also can look at reviews of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, open positions, location of ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIES- & REKLAMEBUREAU TELETRAFFIC, employees, financial statistics.