AAC Carnagros S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AAC Carnagros S.P.R.L.
Private companiesRailroad Transportation • AAC Carnagros S.P.R.L.

Contactgegevens AAC Carnagros S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAC Carnagros S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAC Carnagros S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gustave Schildknecht 33 1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAC Carnagros S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAC Carnagros S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAC Carnagros S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAC Carnagros S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAC Carnagros S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAC Carnagros S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAC Carnagros S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAC Carnagros S.P.R.L.
Products information AAC Carnagros S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09021118164
Ondernemingsnummer: 1309539794
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Banners,flags; Engraved signs; Large billboard advertising services; Medals; Pennants with advertising imprint; Printing of advertising items; Ribbons; Stick pins,promotional pins

Product categorie (product category): Advertising Banners And Flags

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAC Carnagros S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for AAC Carnagros S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAC Carnagros S.P.R.L.
Addition kinds of activities for AAC Carnagros S.P.R.L.

3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
02730102. Goudboerderij | Goldfish farm
10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
38430103. Broaches, tandheelkunde | Broaches, dental
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
79910102. Gezondheids-club | Health club
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij AAC Carnagros S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAC Carnagros S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAC Carnagros S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAC Carnagros S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van AAC Carnagros S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of AAC Carnagros S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAC Carnagros S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor AAC Carnagros S.P.R.L.. AAC Carnagros S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAC Carnagros S.P.R.L.. Leave a respond for AAC Carnagros S.P.R.L.. AAC Carnagros S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAC Carnagros S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten AAC Carnagros S.P.R.L.
Location of AAC Carnagros S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of AAC Carnagros S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come AAC Carnagros S.P.R.L. AAC Carnagros S.P.R.L.: SKIEVELAT | Curans Consulting | Baytex NV | Optica | ROGER ARNOULD

Other related companies as AAC Carnagros S.P.R.L.: SKIEVELAT | Curans Consulting | Baytex NV | Optica | ROGER ARNOULD

AAC Carnagros S.P.R.L. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AAC Carnagros S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09021118164. Het bedrijf AAC Carnagros S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Gustave Schildknecht 33 1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising Banners And Flags. Lijst met producten zijn Banners,flags; Engraved signs; Large billboard advertising services; Medals; Pennants with advertising imprint; Printing of advertising items; Ribbons; Stick pins,promotional pins.
De hoofdactiviteit van AAC Carnagros S.P.R.L. is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAC Carnagros S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAC Carnagros S.P.R.L., openstaande posities, locatie van AAC Carnagros S.P.R.L. op de kaart.

AAC Carnagros S.P.R.L. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AAC Carnagros S.P.R.L., company assigned to the tax number BE09021118164. The company AAC Carnagros S.P.R.L. is located at the address: Rue Gustave Schildknecht 33 1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising Banners And Flags. List of products are Banners,flags; Engraved signs; Large billboard advertising services; Medals; Pennants with advertising imprint; Printing of advertising items; Ribbons; Stick pins,promotional pins.
The main activity of AAC Carnagros S.P.R.L. is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AAC Carnagros S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of AAC Carnagros S.P.R.L., open positions, location of AAC Carnagros S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAC Carnagros S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAC Carnagros S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAC Carnagros S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAC Carnagros S.P.R.L., employees, financial statistics.