Mccann-Erickson Compagnie S.A.

Contactgegevens Mccann-Erickson Compagnie S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mccann-Erickson Compagnie S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mccann-Erickson Compagnie S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): I.Vandamstraat D 1560 Hoeilaart, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mccann-Erickson Compagnie S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mccann-Erickson Compagnie S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mccann-Erickson Compagnie S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mccann-Erickson Compagnie S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mccann-Erickson Compagnie S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mccann-Erickson Compagnie S.A.
Products information Mccann-Erickson Compagnie S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03962188720
Ondernemingsnummer: 2162353515
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Advertising agencies

Product categorie (product category): Advertising Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.
(Get full report from official database of BE for Mccann-Erickson Compagnie S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.
Addition kinds of activities for Mccann-Erickson Compagnie S.A.

367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
35370109. Skiddozen, metaal | Skid boxes, metal
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
38290512. Spectrometers, vloeibare scintillatie en nucleaire | Spectrometers, liquid scintillation and nuclear
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard

Werken bij Mccann-Erickson Compagnie S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mccann-Erickson Compagnie S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van Mccann-Erickson Compagnie S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Mccann-Erickson Compagnie S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Laat een reactie achter voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Mccann-Erickson Compagnie S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Leave a respond for Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Mccann-Erickson Compagnie S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mccann-Erickson Compagnie S.A. op de google maps. Adres en contacten Mccann-Erickson Compagnie S.A.
Location of Mccann-Erickson Compagnie S.A. on the google maps. Address and contacts of Mccann-Erickson Compagnie S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Mccann-Erickson Compagnie S.A. Mccann-Erickson Compagnie S.A.: Entreprise Thays S.A. | THE LANTERN PUB | VANHOUTTE J NATUURST BVBA | E. KRICK | Goffin Mireille

Other related companies as Mccann-Erickson Compagnie S.A.: Entreprise Thays S.A. | THE LANTERN PUB | VANHOUTTE J NATUURST BVBA | E. KRICK | Goffin Mireille

Mccann-Erickson Compagnie S.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mccann-Erickson Compagnie S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03962188720. Het bedrijf Mccann-Erickson Compagnie S.A. bevindt zich op het adres: I.Vandamstraat D 1560 Hoeilaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising Agencies. Lijst met producten zijn Advertising agencies.
De hoofdactiviteit van Mccann-Erickson Compagnie S.A. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mccann-Erickson Compagnie S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mccann-Erickson Compagnie S.A., openstaande posities, locatie van Mccann-Erickson Compagnie S.A. op de kaart.

Mccann-Erickson Compagnie S.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mccann-Erickson Compagnie S.A., company assigned to the tax number BE03962188720. The company Mccann-Erickson Compagnie S.A. is located at the address: I.Vandamstraat D 1560 Hoeilaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising Agencies. List of products are Advertising agencies.
The main activity of Mccann-Erickson Compagnie S.A. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mccann-Erickson Compagnie S.A. is not available. You also can look at reviews of Mccann-Erickson Compagnie S.A., open positions, location of Mccann-Erickson Compagnie S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mccann-Erickson Compagnie S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mccann-Erickson Compagnie S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mccann-Erickson Compagnie S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mccann-Erickson Compagnie S.A., employees, financial statistics.