Advertising,Promotion & Sale S.A.

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • Advertising,Promotion & Sale S.A.
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • Advertising,Promotion & Sale S.A.

Contactgegevens Advertising,Promotion & Sale S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advertising,Promotion & Sale S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advertising,Promotion & Sale S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Industrie 11 1400 Nivelles, België

Telefoon (phone): 68 (+32-68) 68 (+32-68)

Fax (fax): 68 (+32-68) 68 (+32-68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advertising,Promotion & Sale S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advertising,Promotion & Sale S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advertising,Promotion & Sale S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advertising,Promotion & Sale S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advertising,Promotion & Sale S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advertising,Promotion & Sale S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advertising,Promotion & Sale S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advertising,Promotion & Sale S.A.
Products information Advertising,Promotion & Sale S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05205291748
Ondernemingsnummer: 5793884277
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Advertising agencies

Product categorie (product category): Advertising Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advertising,Promotion & Sale S.A.
(Get full report from official database of BE for Advertising,Promotion & Sale S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advertising,Promotion & Sale S.A.
Addition kinds of activities for Advertising,Promotion & Sale S.A.

503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
16110206. Stoepconstructie | Sidewalk construction
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
50930202. Non-ferro metalen schroot | Nonferrous metals scrap
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij Advertising,Promotion & Sale S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advertising,Promotion & Sale S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advertising,Promotion & Sale S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advertising,Promotion & Sale S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van Advertising,Promotion & Sale S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Advertising,Promotion & Sale S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advertising,Promotion & Sale S.A.. Laat een reactie achter voor Advertising,Promotion & Sale S.A.. Advertising,Promotion & Sale S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advertising,Promotion & Sale S.A.. Leave a respond for Advertising,Promotion & Sale S.A.. Advertising,Promotion & Sale S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advertising,Promotion & Sale S.A. op de google maps. Adres en contacten Advertising,Promotion & Sale S.A.
Location of Advertising,Promotion & Sale S.A. on the google maps. Address and contacts of Advertising,Promotion & Sale S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Advertising,Promotion & Sale S.A. Advertising,Promotion & Sale S.A.: BUREAU PINTELON ROBERT | Globo nv Expert | FA. AL-LAS | Jacob G | De Boitselier

Other related companies as Advertising,Promotion & Sale S.A.: BUREAU PINTELON ROBERT | Globo nv Expert | FA. AL-LAS | Jacob G | De Boitselier

Advertising,Promotion & Sale S.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Advertising,Promotion & Sale S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05205291748. Het bedrijf Advertising,Promotion & Sale S.A. bevindt zich op het adres: Rue de l'Industrie 11 1400 Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising Agencies. Lijst met producten zijn Advertising agencies.
De hoofdactiviteit van Advertising,Promotion & Sale S.A. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advertising,Promotion & Sale S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advertising,Promotion & Sale S.A., openstaande posities, locatie van Advertising,Promotion & Sale S.A. op de kaart.

Advertising,Promotion & Sale S.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Advertising,Promotion & Sale S.A., company assigned to the tax number BE05205291748. The company Advertising,Promotion & Sale S.A. is located at the address: Rue de l'Industrie 11 1400 Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising Agencies. List of products are Advertising agencies.
The main activity of Advertising,Promotion & Sale S.A. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Advertising,Promotion & Sale S.A. is not available. You also can look at reviews of Advertising,Promotion & Sale S.A., open positions, location of Advertising,Promotion & Sale S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advertising,Promotion & Sale S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advertising,Promotion & Sale S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advertising,Promotion & Sale S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advertising,Promotion & Sale S.A., employees, financial statistics.