COIFFURE LA BEAUTة

Contactgegevens COIFFURE LA BEAUTة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE LA BEAUTة: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE LA BEAUTة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERLAAN 12; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93609317 (+32-93609317) 93609317 (+32-93609317)

Fax (fax): +32 (19) 840-59-17 +32 (19) 840-59-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE LA BEAUTة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE LA BEAUTة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE LA BEAUTة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE LA BEAUTة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE LA BEAUTة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE LA BEAUTة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE LA BEAUTة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE LA BEAUTة
Products information COIFFURE LA BEAUTة

BTW identificatienummer (tax): BE03621612548
Ondernemingsnummer: 7701660156
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in COIFFURE LA BEAUTة zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE LA BEAUTة
(Get full report from official database of BE for COIFFURE LA BEAUTة)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE LA BEAUTة
Addition kinds of activities for COIFFURE LA BEAUTة

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
072400. Katoen ginning | Cotton ginning
514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
02140203. Schapenverhoging boerderij | Sheep raising farm
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
30690902. Rubberen banden | Rubber bands
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation

Werken bij COIFFURE LA BEAUTة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE LA BEAUTة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE LA BEAUTة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE LA BEAUTة. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE LA BEAUTة in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE LA BEAUTة in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE LA BEAUTة. Laat een reactie achter voor COIFFURE LA BEAUTة. COIFFURE LA BEAUTة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE LA BEAUTة. Leave a respond for COIFFURE LA BEAUTة. COIFFURE LA BEAUTة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE LA BEAUTة op de google maps. Adres en contacten COIFFURE LA BEAUTة
Location of COIFFURE LA BEAUTة on the google maps. Address and contacts of COIFFURE LA BEAUTة

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE LA BEAUTة COIFFURE LA BEAUTة: Balloon-Art | BRANDWEERKAZERNE | A Active All Auto Belgium Cy A B Rent-A-Car | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | MARC-HENRI HUBERT

Other related companies as COIFFURE LA BEAUTة: Balloon-Art | BRANDWEERKAZERNE | A Active All Auto Belgium Cy A B Rent-A-Car | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | MARC-HENRI HUBERT

COIFFURE LA BEAUTة is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE LA BEAUTة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621612548. Het bedrijf COIFFURE LA BEAUTة bevindt zich op het adres: MEERLAAN 12; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE LA BEAUTة zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE LA BEAUTة is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE LA BEAUTة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE LA BEAUTة, openstaande posities, locatie van COIFFURE LA BEAUTة op de kaart.

COIFFURE LA BEAUTة is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE LA BEAUTة, company assigned to the tax number BE03621612548. The company COIFFURE LA BEAUTة is located at the address: MEERLAAN 12; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons. Products created in COIFFURE LA BEAUTة were not found.
The main activity of COIFFURE LA BEAUTة is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE LA BEAUTة is not available. You also can look at reviews of COIFFURE LA BEAUTة, open positions, location of COIFFURE LA BEAUTة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE LA BEAUTة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE LA BEAUTة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE LA BEAUTة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE LA BEAUTة, employees, financial statistics.