Focus

Contactgegevens Focus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Focus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Focus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschopsweyerstraat 37; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 65 80 (+32-011 59 65 80) 011 59 65 80 (+32-011 59 65 80)

Fax (fax): 011 31 66 32 (+32-011 31 66 32) 011 31 66 32 (+32-011 31 66 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Focus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Focus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Focus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Focus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Focus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Focus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Focus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Focus
Products information Focus

BTW identificatienummer (tax): BE08894226074
Ondernemingsnummer: 4665313720
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Graphic designers; Furniture - Garden; Market research agencies; Marketing - Consultants

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Focus
(Get full report from official database of BE for Focus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Focus
Addition kinds of activities for Focus

20840201. Brandewijn | Brandy
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
83220502. Familie locatie service | Family location service

Werken bij Focus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Focus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Focus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Focus. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van Focus in sociale netwerken
Look for responds of Focus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Focus. Laat een reactie achter voor Focus. Focus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Focus. Leave a respond for Focus. Focus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Focus op de google maps. Adres en contacten Focus
Location of Focus on the google maps. Address and contacts of Focus

Andere gerelateerde bedrijven als come Focus Focus: Gestelhof | GEM. PLAATS. BIBLIOTHEEK | Tobback Philip | Vanhoyland R | BIKERS OUTFIT STORE

Other related companies as Focus: Gestelhof | GEM. PLAATS. BIBLIOTHEEK | Tobback Philip | Vanhoyland R | BIKERS OUTFIT STORE

Focus is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Focus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08894226074. Het bedrijf Focus bevindt zich op het adres: Bisschopsweyerstraat 37; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Graphic designers; Furniture - Garden; Market research agencies; Marketing - Consultants.
De hoofdactiviteit van Focus is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Focus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Focus, openstaande posities, locatie van Focus op de kaart.

Focus is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Focus, company assigned to the tax number BE08894226074. The company Focus is located at the address: Bisschopsweyerstraat 37; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Graphic designers; Furniture - Garden; Market research agencies; Marketing - Consultants.
The main activity of Focus is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Focus is not available. You also can look at reviews of Focus, open positions, location of Focus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Focus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Focus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Focus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Focus, employees, financial statistics.