ACO

Contactgegevens ACO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 237; 2547; Lint, België

Telefoon (phone): 03 491 94 90 (+32-03 491 94 90) 03 491 94 90 (+32-03 491 94 90)

Fax (fax): 03 491 94 89 (+32-03 491 94 89) 03 491 94 89 (+32-03 491 94 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACO
Products information ACO

BTW identificatienummer (tax): BE06292663574
Ondernemingsnummer: 2907501220
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ACO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACO
(Get full report from official database of BE for ACO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACO
Addition kinds of activities for ACO

20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
33120602. Buizen, staal en ijzer | Tubes, steel and iron
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
79991503. Plezier Rit | Amusement ride

Werken bij ACO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

Zoek naar antwoorden van ACO in sociale netwerken
Look for responds of ACO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACO. Laat een reactie achter voor ACO. ACO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACO. Leave a respond for ACO. ACO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACO op de google maps. Adres en contacten ACO
Location of ACO on the google maps. Address and contacts of ACO

Andere gerelateerde bedrijven als come ACO ACO: CRةDIT AGRICOLE | WITTE BEER | CONTAINERPARK GEEL | RAF BORGENON | LUCIFER SAM RECORD.STUDIO

Other related companies as ACO: CRةDIT AGRICOLE | WITTE BEER | CONTAINERPARK GEEL | RAF BORGENON | LUCIFER SAM RECORD.STUDIO

ACO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06292663574. Het bedrijf ACO bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 237; 2547; Lint. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 637,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Producten gemaakt in ACO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACO, openstaande posities, locatie van ACO op de kaart.

ACO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACO, company assigned to the tax number BE06292663574. The company ACO is located at the address: Liersesteenweg 237; 2547; Lint. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 637,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising agencies and consultants. Products created in ACO were not found.
The main activity of ACO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACO is not available. You also can look at reviews of ACO, open positions, location of ACO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACO, employees, financial statistics.