Schepens Bierhalle BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Schepens Bierhalle BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Schepens Bierhalle BVBA

Contactgegevens Schepens Bierhalle BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schepens Bierhalle BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schepens Bierhalle BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paulatemstraat 44; 9630; Zwalm (Sint-Maria-Latem), België

Telefoon (phone): 055 49 83 47 (+32-055 49 83 47) 055 49 83 47 (+32-055 49 83 47)

Fax (fax): 055 49 83 47 (+32-055 49 83 47) 055 49 83 47 (+32-055 49 83 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schepens Bierhalle BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schepens Bierhalle BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schepens Bierhalle BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schepens Bierhalle BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schepens Bierhalle BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schepens Bierhalle BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schepens Bierhalle BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schepens Bierhalle BVBA
Products information Schepens Bierhalle BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05179199218
Ondernemingsnummer: 8431976318
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Beer & ale - Dealers; Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schepens Bierhalle BVBA
(Get full report from official database of BE for Schepens Bierhalle BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schepens Bierhalle BVBA
Addition kinds of activities for Schepens Bierhalle BVBA

20269904. Melkchocolade | Milk, chocolate
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
28420110. Wax removers | Wax removers
34439908. Ladle bails | Ladle bails
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
39440108. driewielers | Tricycles
48130202. Internet host services | Internet host services

Werken bij Schepens Bierhalle BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schepens Bierhalle BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schepens Bierhalle BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schepens Bierhalle BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van Schepens Bierhalle BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schepens Bierhalle BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schepens Bierhalle BVBA. Laat een reactie achter voor Schepens Bierhalle BVBA. Schepens Bierhalle BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schepens Bierhalle BVBA. Leave a respond for Schepens Bierhalle BVBA. Schepens Bierhalle BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schepens Bierhalle BVBA op de google maps. Adres en contacten Schepens Bierhalle BVBA
Location of Schepens Bierhalle BVBA on the google maps. Address and contacts of Schepens Bierhalle BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schepens Bierhalle BVBA Schepens Bierhalle BVBA: Foucart R BVBA | Valets | CABINET DE GREFT | AGM PRINT SHOP | FULL-TIME B.V.B.A.

Other related companies as Schepens Bierhalle BVBA: Foucart R BVBA | Valets | CABINET DE GREFT | AGM PRINT SHOP | FULL-TIME B.V.B.A.

Schepens Bierhalle BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schepens Bierhalle BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05179199218. Het bedrijf Schepens Bierhalle BVBA bevindt zich op het adres: Paulatemstraat 44; 9630; Zwalm (Sint-Maria-Latem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers; Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van Schepens Bierhalle BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schepens Bierhalle BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schepens Bierhalle BVBA, openstaande posities, locatie van Schepens Bierhalle BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schepens Bierhalle BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schepens Bierhalle BVBA, company assigned to the tax number BE05179199218. The company Schepens Bierhalle BVBA is located at the address: Paulatemstraat 44; 9630; Zwalm (Sint-Maria-Latem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. List of products are Beer & ale - Dealers; Wines & spirits - Retail.
The main activity of Schepens Bierhalle BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Schepens Bierhalle BVBA is not available. You also can look at reviews of Schepens Bierhalle BVBA, open positions, location of Schepens Bierhalle BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schepens Bierhalle BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schepens Bierhalle BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schepens Bierhalle BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schepens Bierhalle BVBA, employees, financial statistics.