I M C A PUBLICITE NAMUR SC

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • I M C A PUBLICITE NAMUR SC
Private companiesApparel and Accessory Stores • I M C A PUBLICITE NAMUR SC

Contactgegevens I M C A PUBLICITE NAMUR SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I M C A PUBLICITE NAMUR SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

I M C A PUBLICITE NAMUR SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Coutelier Mathieu 7; 5001; Namur (Belgrade), België

Telefoon (phone): 081 74 17 27 (+32-081 74 17 27) 081 74 17 27 (+32-081 74 17 27)

Fax (fax): 081 74 17 27 (+32-081 74 17 27) 081 74 17 27 (+32-081 74 17 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I M C A PUBLICITE NAMUR SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I M C A PUBLICITE NAMUR SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I M C A PUBLICITE NAMUR SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I M C A PUBLICITE NAMUR SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I M C A PUBLICITE NAMUR SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I M C A PUBLICITE NAMUR SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I M C A PUBLICITE NAMUR SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I M C A PUBLICITE NAMUR SC
Products information I M C A PUBLICITE NAMUR SC

BTW identificatienummer (tax): BE07791473388
Ondernemingsnummer: 7685729980
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in I M C A PUBLICITE NAMUR SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I M C A PUBLICITE NAMUR SC
(Get full report from official database of BE for I M C A PUBLICITE NAMUR SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor I M C A PUBLICITE NAMUR SC
Addition kinds of activities for I M C A PUBLICITE NAMUR SC

267901. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
413100. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles
39650300. Fasteners | Fasteners
50640103. Afvalverwerking | Garbage disposals
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij I M C A PUBLICITE NAMUR SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I M C A PUBLICITE NAMUR SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I M C A PUBLICITE NAMUR SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I M C A PUBLICITE NAMUR SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van I M C A PUBLICITE NAMUR SC in sociale netwerken
Look for responds of I M C A PUBLICITE NAMUR SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor I M C A PUBLICITE NAMUR SC. Laat een reactie achter voor I M C A PUBLICITE NAMUR SC. I M C A PUBLICITE NAMUR SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I M C A PUBLICITE NAMUR SC. Leave a respond for I M C A PUBLICITE NAMUR SC. I M C A PUBLICITE NAMUR SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I M C A PUBLICITE NAMUR SC op de google maps. Adres en contacten I M C A PUBLICITE NAMUR SC
Location of I M C A PUBLICITE NAMUR SC on the google maps. Address and contacts of I M C A PUBLICITE NAMUR SC

Andere gerelateerde bedrijven als come I M C A PUBLICITE NAMUR SC I M C A PUBLICITE NAMUR SC: DEFRESNE | PATRICK VERNAEVE | FRANS HOES | ELEKTRO GRAUWELS | JOHAN PIERRET

Other related companies as I M C A PUBLICITE NAMUR SC: DEFRESNE | PATRICK VERNAEVE | FRANS HOES | ELEKTRO GRAUWELS | JOHAN PIERRET

I M C A PUBLICITE NAMUR SC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I M C A PUBLICITE NAMUR SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07791473388. Het bedrijf I M C A PUBLICITE NAMUR SC bevindt zich op het adres: Rue du Coutelier Mathieu 7; 5001; Namur (Belgrade). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Producten gemaakt in I M C A PUBLICITE NAMUR SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I M C A PUBLICITE NAMUR SC is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I M C A PUBLICITE NAMUR SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I M C A PUBLICITE NAMUR SC, openstaande posities, locatie van I M C A PUBLICITE NAMUR SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I M C A PUBLICITE NAMUR SC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is I M C A PUBLICITE NAMUR SC, company assigned to the tax number BE07791473388. The company I M C A PUBLICITE NAMUR SC is located at the address: Rue du Coutelier Mathieu 7; 5001; Namur (Belgrade). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. Products created in I M C A PUBLICITE NAMUR SC were not found.
The main activity of I M C A PUBLICITE NAMUR SC is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of I M C A PUBLICITE NAMUR SC is not available. You also can look at reviews of I M C A PUBLICITE NAMUR SC, open positions, location of I M C A PUBLICITE NAMUR SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I M C A PUBLICITE NAMUR SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I M C A PUBLICITE NAMUR SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I M C A PUBLICITE NAMUR SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I M C A PUBLICITE NAMUR SC, employees, financial statistics.