Gastro Kado NV

Contactgegevens Gastro Kado NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gastro Kado NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gastro Kado NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationswal 4; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 089 46 05 35; 089 46 63 56 (+32-089 46 05 35; 089 46 63 56) 089 46 05 35; 089 46 63 56 (+32-089 46 05 35; 089 46 63 56)

Fax (fax): 089 46 63 56; 089 46 63 36 (+32-089 46 63 56; 089 46 63 36) 089 46 63 56; 089 46 63 36 (+32-089 46 63 56; 089 46 63 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gastro Kado NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gastro Kado NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gastro Kado NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gastro Kado NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gastro Kado NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gastro Kado NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gastro Kado NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gastro Kado NV
Products information Gastro Kado NV

BTW identificatienummer (tax): BE07516265869
Ondernemingsnummer: 1405395507
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Gifts - Retail; Delicatessens; Caterers; Wines & spirits - Mfg & Whol.

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gastro Kado NV
(Get full report from official database of BE for Gastro Kado NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gastro Kado NV
Addition kinds of activities for Gastro Kado NV

7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
33121004. Blik | Tinplate
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij Gastro Kado NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gastro Kado NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gastro Kado NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gastro Kado NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van Gastro Kado NV in sociale netwerken
Look for responds of Gastro Kado NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gastro Kado NV. Laat een reactie achter voor Gastro Kado NV. Gastro Kado NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gastro Kado NV. Leave a respond for Gastro Kado NV. Gastro Kado NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gastro Kado NV op de google maps. Adres en contacten Gastro Kado NV
Location of Gastro Kado NV on the google maps. Address and contacts of Gastro Kado NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Gastro Kado NV Gastro Kado NV: BRITISH CAR CENTER | FA. TOP WATT | MELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CVBA | Piano's Driesen BVBA | ICS

Other related companies as Gastro Kado NV: BRITISH CAR CENTER | FA. TOP WATT | MELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CVBA | Piano's Driesen BVBA | ICS

Gastro Kado NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gastro Kado NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07516265869. Het bedrijf Gastro Kado NV bevindt zich op het adres: Stationswal 4; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Lijst met producten zijn Gifts - Retail; Delicatessens; Caterers; Wines & spirits - Mfg & Whol..
De hoofdactiviteit van Gastro Kado NV is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gastro Kado NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gastro Kado NV, openstaande posities, locatie van Gastro Kado NV op de kaart.

Gastro Kado NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gastro Kado NV, company assigned to the tax number BE07516265869. The company Gastro Kado NV is located at the address: Stationswal 4; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. List of products are Gifts - Retail; Delicatessens; Caterers; Wines & spirits - Mfg & Whol..
The main activity of Gastro Kado NV is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gastro Kado NV is not available. You also can look at reviews of Gastro Kado NV, open positions, location of Gastro Kado NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gastro Kado NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gastro Kado NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gastro Kado NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gastro Kado NV, employees, financial statistics.