ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA

Contactgegevens ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Fossés 34; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 21 56 05 (+32-085 21 56 05) 085 21 56 05 (+32-085 21 56 05)

Fax (fax): 085 23 67 16 (+32-085 23 67 16) 085 23 67 16 (+32-085 23 67 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA
Products information ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA

BTW identificatienummer (tax): BE08820617675
Ondernemingsnummer: 5949615478
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Tin

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA
(Get full report from official database of BE for ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA
Addition kinds of activities for ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA

794802. Race track operatie | Race track operation
07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
22840301. Haakdraad | Crochet thread
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
51990207. curiosa | Curios

Werken bij ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA in sociale netwerken
Look for responds of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. Laat een reactie achter voor ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. Leave a respond for ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA. ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA op de google maps. Adres en contacten ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA
Location of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA on the google maps. Address and contacts of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA: LA MAISON DU PORTE-PLUME | ETS LA MINOUCHE SA | DE KORENAAR | DEMARTEAU | CR?CHE HEUREUX B?B?S

Other related companies as ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA: LA MAISON DU PORTE-PLUME | ETS LA MINOUCHE SA | DE KORENAAR | DEMARTEAU | CR?CHE HEUREUX B?B?S

ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820617675. Het bedrijf ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA bevindt zich op het adres: Avenue des Fossés 34; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Lijst met producten zijn Tin.
De hoofdactiviteit van ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, openstaande posities, locatie van ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA op de kaart.

ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, company assigned to the tax number BE08820617675. The company ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA is located at the address: Avenue des Fossés 34; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. List of products are Tin.
The main activity of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA is not available. You also can look at reviews of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, open positions, location of ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETAINS DES POTSTAINIERS HUTOIS SA, employees, financial statistics.