Caves Deschanel SPRL

Contactgegevens Caves Deschanel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caves Deschanel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caves Deschanel SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Deschanel 134; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 34 39 (+32-02 241 34 39) 02 241 34 39 (+32-02 241 34 39)

Fax (fax): 02 241 34 39 (+32-02 241 34 39) 02 241 34 39 (+32-02 241 34 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caves Deschanel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caves Deschanel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caves Deschanel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caves Deschanel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caves Deschanel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caves Deschanel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caves Deschanel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caves Deschanel SPRL
Products information Caves Deschanel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04410705566
Ondernemingsnummer: 3235992431
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caves Deschanel SPRL
(Get full report from official database of BE for Caves Deschanel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caves Deschanel SPRL
Addition kinds of activities for Caves Deschanel SPRL

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
39529902. Spoordoek (opzetmateriaal) | Tracing cloth (drafting material)
50459901. Boekhoudmachines die gebruik maken van machine leesbare programma's | Accounting machines using machine readable programs
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand
79990903. Paardenshowen | Horse shows

Werken bij Caves Deschanel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caves Deschanel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caves Deschanel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caves Deschanel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van Caves Deschanel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Caves Deschanel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caves Deschanel SPRL. Laat een reactie achter voor Caves Deschanel SPRL. Caves Deschanel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caves Deschanel SPRL. Leave a respond for Caves Deschanel SPRL. Caves Deschanel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caves Deschanel SPRL op de google maps. Adres en contacten Caves Deschanel SPRL
Location of Caves Deschanel SPRL on the google maps. Address and contacts of Caves Deschanel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Caves Deschanel SPRL Caves Deschanel SPRL: COIFFURE B. LOOK | V.C. FORZA UCCLE | LOUIS DEFOURNY | Ahiekpor-Dravi Livi | Saatchi & Saatchi Business Communications

Other related companies as Caves Deschanel SPRL: COIFFURE B. LOOK | V.C. FORZA UCCLE | LOUIS DEFOURNY | Ahiekpor-Dravi Livi | Saatchi & Saatchi Business Communications

Caves Deschanel SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caves Deschanel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04410705566. Het bedrijf Caves Deschanel SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Paul Deschanel 134; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van Caves Deschanel SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caves Deschanel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caves Deschanel SPRL, openstaande posities, locatie van Caves Deschanel SPRL op de kaart.

Caves Deschanel SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caves Deschanel SPRL, company assigned to the tax number BE04410705566. The company Caves Deschanel SPRL is located at the address: Avenue Paul Deschanel 134; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail.
The main activity of Caves Deschanel SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Caves Deschanel SPRL is not available. You also can look at reviews of Caves Deschanel SPRL, open positions, location of Caves Deschanel SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caves Deschanel SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caves Deschanel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caves Deschanel SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caves Deschanel SPRL, employees, financial statistics.