Fortress Balloon

Contactgegevens Fortress Balloon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fortress Balloon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fortress Balloon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Serskampstraat 88; 9340; Lede (Smetlede), België

Telefoon (phone): 09 369 33 50; 0475 38 58 74 (+32-09 369 33 50; 0475 38 58 74) 09 369 33 50; 0475 38 58 74 (+32-09 369 33 50; 0475 38 58 74)

Fax (fax): 09 369 33 50 (+32-09 369 33 50) 09 369 33 50 (+32-09 369 33 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fortress Balloon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fortress Balloon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fortress Balloon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fortress Balloon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fortress Balloon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fortress Balloon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fortress Balloon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fortress Balloon
Products information Fortress Balloon

BTW identificatienummer (tax): BE03398590087
Ondernemingsnummer: 5145141601
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Fortress Balloon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising - Aerial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fortress Balloon
(Get full report from official database of BE for Fortress Balloon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fortress Balloon
Addition kinds of activities for Fortress Balloon

458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
17710201. Curb constructie | Curb construction
24210106. Silo voorraad, hout: gezaagd | Silo stock, wood: sawed
32510209. Silo tegel | Silo tile
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij Fortress Balloon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fortress Balloon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fortress Balloon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fortress Balloon. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van Fortress Balloon in sociale netwerken
Look for responds of Fortress Balloon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fortress Balloon. Laat een reactie achter voor Fortress Balloon. Fortress Balloon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fortress Balloon. Leave a respond for Fortress Balloon. Fortress Balloon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fortress Balloon op de google maps. Adres en contacten Fortress Balloon
Location of Fortress Balloon on the google maps. Address and contacts of Fortress Balloon

Andere gerelateerde bedrijven als come Fortress Balloon Fortress Balloon: Decor Van Parys | TIERC? VINCENNES | COIFFURE ANNIE | Coopman Micheline | WIM VAN HAM

Other related companies as Fortress Balloon: Decor Van Parys | TIERC? VINCENNES | COIFFURE ANNIE | Coopman Micheline | WIM VAN HAM

Fortress Balloon is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fortress Balloon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03398590087. Het bedrijf Fortress Balloon bevindt zich op het adres: Serskampstraat 88; 9340; Lede (Smetlede). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising - Aerial. Producten gemaakt in Fortress Balloon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fortress Balloon is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fortress Balloon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fortress Balloon, openstaande posities, locatie van Fortress Balloon op de kaart.

Fortress Balloon is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fortress Balloon, company assigned to the tax number BE03398590087. The company Fortress Balloon is located at the address: Serskampstraat 88; 9340; Lede (Smetlede). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising - Aerial. Products created in Fortress Balloon were not found.
The main activity of Fortress Balloon is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fortress Balloon is not available. You also can look at reviews of Fortress Balloon, open positions, location of Fortress Balloon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fortress Balloon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fortress Balloon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fortress Balloon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fortress Balloon, employees, financial statistics.