Gem.Academie en Vaktekenschool

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Gem.Academie en Vaktekenschool
Private companiesLeather and Leather Products • Gem.Academie en Vaktekenschool

Contactgegevens Gem.Academie en Vaktekenschool: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gem.Academie en Vaktekenschool: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gem.Academie en Vaktekenschool

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 17; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 10 03 (+32-03 771 10 03) 03 771 10 03 (+32-03 771 10 03)

Fax (fax): +32 (10) 859-29-73 +32 (10) 859-29-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gem.Academie en Vaktekenschool: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gem.Academie en Vaktekenschool"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gem.Academie en Vaktekenschool"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gem.Academie en Vaktekenschool, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gem.Academie en Vaktekenschool. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gem.Academie en Vaktekenschool, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gem.Academie en Vaktekenschool. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gem.Academie en Vaktekenschool
Products information Gem.Academie en Vaktekenschool

BTW identificatienummer (tax): BE06149291992
Ondernemingsnummer: 3192596435
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Gem.Academie en Vaktekenschool zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Adult education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gem.Academie en Vaktekenschool
(Get full report from official database of BE for Gem.Academie en Vaktekenschool)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gem.Academie en Vaktekenschool
Addition kinds of activities for Gem.Academie en Vaktekenschool

704100. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies

Werken bij Gem.Academie en Vaktekenschool: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gem.Academie en Vaktekenschool: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gem.Academie en Vaktekenschool. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gem.Academie en Vaktekenschool. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Gem.Academie en Vaktekenschool in sociale netwerken
Look for responds of Gem.Academie en Vaktekenschool in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gem.Academie en Vaktekenschool. Laat een reactie achter voor Gem.Academie en Vaktekenschool. Gem.Academie en Vaktekenschool bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gem.Academie en Vaktekenschool. Leave a respond for Gem.Academie en Vaktekenschool. Gem.Academie en Vaktekenschool on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gem.Academie en Vaktekenschool op de google maps. Adres en contacten Gem.Academie en Vaktekenschool
Location of Gem.Academie en Vaktekenschool on the google maps. Address and contacts of Gem.Academie en Vaktekenschool

Andere gerelateerde bedrijven als come Gem.Academie en Vaktekenschool Gem.Academie en Vaktekenschool: VANDERAST L | ALAIN CRABBE | ERIC HEIRBAUT | N. DE COCK | BELGO-INDIAN CHAMBER OF C&I

Other related companies as Gem.Academie en Vaktekenschool: VANDERAST L | ALAIN CRABBE | ERIC HEIRBAUT | N. DE COCK | BELGO-INDIAN CHAMBER OF C&I

Gem.Academie en Vaktekenschool is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gem.Academie en Vaktekenschool, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06149291992. Het bedrijf Gem.Academie en Vaktekenschool bevindt zich op het adres: Schoolstraat 17; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Adult education. Producten gemaakt in Gem.Academie en Vaktekenschool zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gem.Academie en Vaktekenschool is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gem.Academie en Vaktekenschool is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gem.Academie en Vaktekenschool, openstaande posities, locatie van Gem.Academie en Vaktekenschool op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gem.Academie en Vaktekenschool is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gem.Academie en Vaktekenschool, company assigned to the tax number BE06149291992. The company Gem.Academie en Vaktekenschool is located at the address: Schoolstraat 17; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Adult education. Products created in Gem.Academie en Vaktekenschool were not found.
The main activity of Gem.Academie en Vaktekenschool is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gem.Academie en Vaktekenschool is not available. You also can look at reviews of Gem.Academie en Vaktekenschool, open positions, location of Gem.Academie en Vaktekenschool on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gem.Academie en Vaktekenschool, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gem.Academie en Vaktekenschool, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gem.Academie en Vaktekenschool, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gem.Academie en Vaktekenschool, employees, financial statistics.