Ecole Industrielle

Contactgegevens Ecole Industrielle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecole Industrielle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecole Industrielle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Enseignement 20; 7330; Saint-Ghislain, België

Telefoon (phone): 065 80 35 21 (+32-065 80 35 21) 065 80 35 21 (+32-065 80 35 21)

Fax (fax): +32 (81) 708-27-91 +32 (81) 708-27-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecole Industrielle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecole Industrielle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecole Industrielle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecole Industrielle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecole Industrielle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecole Industrielle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecole Industrielle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecole Industrielle
Products information Ecole Industrielle

BTW identificatienummer (tax): BE01708068847
Ondernemingsnummer: 3644683837
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Ecole Industrielle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Adult education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecole Industrielle
(Get full report from official database of BE for Ecole Industrielle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecole Industrielle
Addition kinds of activities for Ecole Industrielle

28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
39310509. vibrafoons | Vibraphones
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec
94319908. Geestelijke gezondheidsinstelling administratie, overheid | Mental health agency administration, government

Werken bij Ecole Industrielle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecole Industrielle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecole Industrielle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecole Industrielle. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van Ecole Industrielle in sociale netwerken
Look for responds of Ecole Industrielle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecole Industrielle. Laat een reactie achter voor Ecole Industrielle. Ecole Industrielle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecole Industrielle. Leave a respond for Ecole Industrielle. Ecole Industrielle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecole Industrielle op de google maps. Adres en contacten Ecole Industrielle
Location of Ecole Industrielle on the google maps. Address and contacts of Ecole Industrielle

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecole Industrielle Ecole Industrielle: INSTITUT EVOCEANE | ETS GAUME SA | BILZER KARTING | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | KEUKENS HORN

Other related companies as Ecole Industrielle: INSTITUT EVOCEANE | ETS GAUME SA | BILZER KARTING | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | KEUKENS HORN

Ecole Industrielle is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ecole Industrielle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01708068847. Het bedrijf Ecole Industrielle bevindt zich op het adres: Avenue de l'Enseignement 20; 7330; Saint-Ghislain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Adult education. Producten gemaakt in Ecole Industrielle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecole Industrielle is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecole Industrielle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecole Industrielle, openstaande posities, locatie van Ecole Industrielle op de kaart.

Ecole Industrielle is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ecole Industrielle, company assigned to the tax number BE01708068847. The company Ecole Industrielle is located at the address: Avenue de l'Enseignement 20; 7330; Saint-Ghislain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Adult education. Products created in Ecole Industrielle were not found.
The main activity of Ecole Industrielle is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecole Industrielle is not available. You also can look at reviews of Ecole Industrielle, open positions, location of Ecole Industrielle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecole Industrielle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecole Industrielle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecole Industrielle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecole Industrielle, employees, financial statistics.