ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE

Contactgegevens ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): THONISSENLAAN 70; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11222400 (+32-11222400) 11222400 (+32-11222400)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE
Products information ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Aménagement Immobilier.. Services: Experts.. Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Espaces Commerciaux,Bureaux. Services: Vente,Location.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. Promoteurs immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE
(Get full report from official database of BE for ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE
Addition kinds of activities for ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
254102. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
17999928. Service en reparatie van omroepzenders | Service and repair of broadcasting stations
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
25190200. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
32290301. Blokken en bakstenen, glas | Blocks and bricks, glass
33249902. Commerciële investeringen gietstukken, ferro | Commercial investment castings, ferrous

Werken bij ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. Laat een reactie achter voor ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. Leave a respond for ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE. ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE op de google maps. Adres en contacten ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE
Location of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE on the google maps. Address and contacts of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE: HUIS BOLLEBOOS | S.L.A.I.E. LES BONS VILLERS | Carliez Clement Garage SA | DELAMEILLEURE | ROBEYNS & PARTNERS

Other related companies as ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE: HUIS BOLLEBOOS | S.L.A.I.E. LES BONS VILLERS | Carliez Clement Garage SA | DELAMEILLEURE | ROBEYNS & PARTNERS

ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE bevindt zich op het adres: THONISSENLAAN 70; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. Promoteurs immobiliers. Lijst met producten zijn Services: Aménagement Immobilier.. Services: Experts.. Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Espaces Commerciaux,Bureaux. Services: Vente,Location..
De hoofdactiviteit van ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, openstaande posities, locatie van ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE op de kaart.

ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, company assigned to the tax number BE05533233642. The company ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE is located at the address: THONISSENLAAN 70; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Administration d'immeubles. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. Promoteurs immobiliers. List of products are Services: Aménagement Immobilier.. Services: Experts.. Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Espaces Commerciaux,Bureaux. Services: Vente,Location..
The main activity of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE is not available. You also can look at reviews of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, open positions, location of ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERA LIMBURGSE WOONCENTRALE, employees, financial statistics.