STEF PROOST IMMOBILIEN

Contactgegevens STEF PROOST IMMOBILIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEF PROOST IMMOBILIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEF PROOST IMMOBILIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FEHRENBACHSTRAAT 53; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14591020 (+32-14591020) 14591020 (+32-14591020)

Fax (fax): +32 (4) 749-44-16 +32 (4) 749-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEF PROOST IMMOBILIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEF PROOST IMMOBILIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEF PROOST IMMOBILIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEF PROOST IMMOBILIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEF PROOST IMMOBILIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEF PROOST IMMOBILIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEF PROOST IMMOBILIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEF PROOST IMMOBILIEN
Products information STEF PROOST IMMOBILIEN

BTW identificatienummer (tax): BE03008575439
Ondernemingsnummer: 1472412109
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Bureaux,Espaces Commerciaux. Services: Vente,Location.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEF PROOST IMMOBILIEN
(Get full report from official database of BE for STEF PROOST IMMOBILIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEF PROOST IMMOBILIEN
Addition kinds of activities for STEF PROOST IMMOBILIEN

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
44899900. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
50850601. Borstels, industrieel | Brushes, industrial
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law

Werken bij STEF PROOST IMMOBILIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEF PROOST IMMOBILIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEF PROOST IMMOBILIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEF PROOST IMMOBILIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

Zoek naar antwoorden van STEF PROOST IMMOBILIEN in sociale netwerken
Look for responds of STEF PROOST IMMOBILIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEF PROOST IMMOBILIEN. Laat een reactie achter voor STEF PROOST IMMOBILIEN. STEF PROOST IMMOBILIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEF PROOST IMMOBILIEN. Leave a respond for STEF PROOST IMMOBILIEN. STEF PROOST IMMOBILIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEF PROOST IMMOBILIEN op de google maps. Adres en contacten STEF PROOST IMMOBILIEN
Location of STEF PROOST IMMOBILIEN on the google maps. Address and contacts of STEF PROOST IMMOBILIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEF PROOST IMMOBILIEN STEF PROOST IMMOBILIEN: Gemeentekrediet | VANDENBROECK | MAISON GAUDIER | WIJNMAKELAARSUNIE BVBA | SOCIALIST. MUTUALITEIT

Other related companies as STEF PROOST IMMOBILIEN: Gemeentekrediet | VANDENBROECK | MAISON GAUDIER | WIJNMAKELAARSUNIE BVBA | SOCIALIST. MUTUALITEIT

STEF PROOST IMMOBILIEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEF PROOST IMMOBILIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008575439. Het bedrijf STEF PROOST IMMOBILIEN bevindt zich op het adres: FEHRENBACHSTRAAT 53; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Bureaux,Espaces Commerciaux. Services: Vente,Location..
De hoofdactiviteit van STEF PROOST IMMOBILIEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEF PROOST IMMOBILIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEF PROOST IMMOBILIEN, openstaande posities, locatie van STEF PROOST IMMOBILIEN op de kaart.

STEF PROOST IMMOBILIEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEF PROOST IMMOBILIEN, company assigned to the tax number BE03008575439. The company STEF PROOST IMMOBILIEN is located at the address: FEHRENBACHSTRAAT 53; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Administration d'immeubles. Agences immobilières. List of products are Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Bureaux,Espaces Commerciaux. Services: Vente,Location..
The main activity of STEF PROOST IMMOBILIEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEF PROOST IMMOBILIEN is not available. You also can look at reviews of STEF PROOST IMMOBILIEN, open positions, location of STEF PROOST IMMOBILIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEF PROOST IMMOBILIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEF PROOST IMMOBILIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEF PROOST IMMOBILIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEF PROOST IMMOBILIEN, employees, financial statistics.