G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO
Private companiesMotor Freight Transportation • G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO

Contactgegevens G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE FRAN?OIS RIGA 1; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22426240 (+32-22426240) 22426240 (+32-22426240)

Fax (fax): +32 (86) 194-97-63 +32 (86) 194-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO
Products information G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO

BTW identificatienummer (tax): BE02251892089
Ondernemingsnummer: 5977081298
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Location,Vente.. Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO
(Get full report from official database of BE for G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO
Addition kinds of activities for G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
238900. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
35890202. Tapijt veegmachines, behalve huishoudelijke elektrische vacuüm veegmachines | Carpet sweepers, except household electric vacuum sweepers
54210102. Vismarkt | Seafood markets

Werken bij G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO in sociale netwerken
Look for responds of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. Laat een reactie achter voor G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. Leave a respond for G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO. G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO op de google maps. Adres en contacten G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO
Location of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO on the google maps. Address and contacts of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO: Koppen P | De Ridder F | V.C. MARVOC | PH. DAELEMANS | Vervloet Elly

Other related companies as G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO: Koppen P | De Ridder F | V.C. MARVOC | PH. DAELEMANS | Vervloet Elly

G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251892089. Het bedrijf G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO bevindt zich op het adres: SQUARE FRAN?OIS RIGA 1; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Services: Location,Vente.. Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, openstaande posities, locatie van G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO op de kaart.

G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, company assigned to the tax number BE02251892089. The company G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO is located at the address: SQUARE FRAN?OIS RIGA 1; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Administration d'immeubles. Agences immobilières. List of products are Services: Location,Vente.. Services: Syndics..
The main activity of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO is not available. You also can look at reviews of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, open positions, location of G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.T.I./GEST.& TRANSACTION IMMO, employees, financial statistics.