PIERRE VISCOT

Contactgegevens PIERRE VISCOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE VISCOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE VISCOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAPELPLEIN 23; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92232246 (+32-92232246) 92232246 (+32-92232246)

Fax (fax): +32 (53) 682-42-92 +32 (53) 682-42-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE VISCOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE VISCOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE VISCOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE VISCOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE VISCOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE VISCOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE VISCOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE VISCOT
Products information PIERRE VISCOT

BTW identificatienummer (tax): BE08252899169
Ondernemingsnummer: 3664733886
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE VISCOT
(Get full report from official database of BE for PIERRE VISCOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE VISCOT
Addition kinds of activities for PIERRE VISCOT

265503. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
521102. Deur- en raamproducten | Door and window products
28229904. Cyclo rubberen, synthetisch | Cyclo rubbers, synthetic
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
79991106. Dag kamp | Day camp

Werken bij PIERRE VISCOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE VISCOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE VISCOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE VISCOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van PIERRE VISCOT in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE VISCOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE VISCOT. Laat een reactie achter voor PIERRE VISCOT. PIERRE VISCOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE VISCOT. Leave a respond for PIERRE VISCOT. PIERRE VISCOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE VISCOT op de google maps. Adres en contacten PIERRE VISCOT
Location of PIERRE VISCOT on the google maps. Address and contacts of PIERRE VISCOT

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE VISCOT PIERRE VISCOT: CENTEA | ACAD. MUSIQUE ST.FRAN?OIS | SILOLUX | L. DE KEERSMAEKER | FRITERIE JAMY'S

Other related companies as PIERRE VISCOT: CENTEA | ACAD. MUSIQUE ST.FRAN?OIS | SILOLUX | L. DE KEERSMAEKER | FRITERIE JAMY'S

PIERRE VISCOT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE VISCOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08252899169. Het bedrijf PIERRE VISCOT bevindt zich op het adres: STAPELPLEIN 23; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van PIERRE VISCOT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE VISCOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE VISCOT, openstaande posities, locatie van PIERRE VISCOT op de kaart.

PIERRE VISCOT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE VISCOT, company assigned to the tax number BE08252899169. The company PIERRE VISCOT is located at the address: STAPELPLEIN 23; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of PIERRE VISCOT is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE VISCOT is not available. You also can look at reviews of PIERRE VISCOT, open positions, location of PIERRE VISCOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE VISCOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE VISCOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE VISCOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE VISCOT, employees, financial statistics.