PARFUMERIE KATY

Contactgegevens PARFUMERIE KATY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARFUMERIE KATY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARFUMERIE KATY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORIMOND LEIRENSSTRAAT 5; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93693289 (+32-93693289) 93693289 (+32-93693289)

Fax (fax): +32 (56) 388-41-85 +32 (56) 388-41-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARFUMERIE KATY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARFUMERIE KATY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARFUMERIE KATY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARFUMERIE KATY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARFUMERIE KATY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARFUMERIE KATY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARFUMERIE KATY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARFUMERIE KATY
Products information PARFUMERIE KATY

BTW identificatienummer (tax): BE02776214599
Ondernemingsnummer: 3175842285
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in PARFUMERIE KATY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Cosmetica and toiletartikelen; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARFUMERIE KATY
(Get full report from official database of BE for PARFUMERIE KATY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARFUMERIE KATY
Addition kinds of activities for PARFUMERIE KATY

17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
35419901. Centreren machines | Centering machines

Werken bij PARFUMERIE KATY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARFUMERIE KATY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARFUMERIE KATY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARFUMERIE KATY. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

Zoek naar antwoorden van PARFUMERIE KATY in sociale netwerken
Look for responds of PARFUMERIE KATY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARFUMERIE KATY. Laat een reactie achter voor PARFUMERIE KATY. PARFUMERIE KATY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARFUMERIE KATY. Leave a respond for PARFUMERIE KATY. PARFUMERIE KATY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARFUMERIE KATY op de google maps. Adres en contacten PARFUMERIE KATY
Location of PARFUMERIE KATY on the google maps. Address and contacts of PARFUMERIE KATY

Andere gerelateerde bedrijven als come PARFUMERIE KATY PARFUMERIE KATY: IPSO FACTO GROUP | CAMILLE SCHELLIS | HUIS PEIRSMAN | Montignie J-F | Vertommen D

Other related companies as PARFUMERIE KATY: IPSO FACTO GROUP | CAMILLE SCHELLIS | HUIS PEIRSMAN | Montignie J-F | Vertommen D

PARFUMERIE KATY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARFUMERIE KATY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02776214599. Het bedrijf PARFUMERIE KATY bevindt zich op het adres: FLORIMOND LEIRENSSTRAAT 5; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Cosmetica and toiletartikelen; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in PARFUMERIE KATY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARFUMERIE KATY is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARFUMERIE KATY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARFUMERIE KATY, openstaande posities, locatie van PARFUMERIE KATY op de kaart.

PARFUMERIE KATY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARFUMERIE KATY, company assigned to the tax number BE02776214599. The company PARFUMERIE KATY is located at the address: FLORIMOND LEIRENSSTRAAT 5; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Cosmetica and toiletartikelen; Schoonheidssalons. Products created in PARFUMERIE KATY were not found.
The main activity of PARFUMERIE KATY is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARFUMERIE KATY is not available. You also can look at reviews of PARFUMERIE KATY, open positions, location of PARFUMERIE KATY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARFUMERIE KATY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARFUMERIE KATY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARFUMERIE KATY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARFUMERIE KATY, employees, financial statistics.