Advanced Bonding Techniques SA/NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Advanced Bonding Techniques SA/NV
Private companiesDepository Institutions • Advanced Bonding Techniques SA/NV

Contactgegevens Advanced Bonding Techniques SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advanced Bonding Techniques SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advanced Bonding Techniques SA/NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Van Volxem - laan. 298 A/2 1190 Brussels, België

Telefoon (phone): 02.345 14 65 (+32-02.345 14 65) 02.345 14 65 (+32-02.345 14 65)

Fax (fax): 02.345 20 63 (+32-02.345 20 63) 02.345 20 63 (+32-02.345 20 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advanced Bonding Techniques SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advanced Bonding Techniques SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advanced Bonding Techniques SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advanced Bonding Techniques SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advanced Bonding Techniques SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advanced Bonding Techniques SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advanced Bonding Techniques SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advanced Bonding Techniques SA/NV
Products information Advanced Bonding Techniques SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE08539367675
Ondernemingsnummer: 4543365478
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Adhesives,harden under ultraviolet and daylight; Contract packing and final manufacturing; Cyanoacrylate adhesives (super-glues); Epoxy resin adhesives; Hot melt adhesives; Polyurethane adhesives

Product categorie (product category): Adhesives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advanced Bonding Techniques SA/NV
(Get full report from official database of BE for Advanced Bonding Techniques SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advanced Bonding Techniques SA/NV
Addition kinds of activities for Advanced Bonding Techniques SA/NV

633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
20330110. Tomaatpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato purees: packaged in cans, jars, etc.
20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
28190105. Fluorine, elementair | Fluorine, elemental
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
76940100. Opblazen diensten | Rewinding services

Werken bij Advanced Bonding Techniques SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advanced Bonding Techniques SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advanced Bonding Techniques SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advanced Bonding Techniques SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van Advanced Bonding Techniques SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of Advanced Bonding Techniques SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advanced Bonding Techniques SA/NV. Laat een reactie achter voor Advanced Bonding Techniques SA/NV. Advanced Bonding Techniques SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advanced Bonding Techniques SA/NV. Leave a respond for Advanced Bonding Techniques SA/NV. Advanced Bonding Techniques SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advanced Bonding Techniques SA/NV op de google maps. Adres en contacten Advanced Bonding Techniques SA/NV
Location of Advanced Bonding Techniques SA/NV on the google maps. Address and contacts of Advanced Bonding Techniques SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Advanced Bonding Techniques SA/NV Advanced Bonding Techniques SA/NV: Pas Loin BVBA | Mathieu-Vellut & Namèche | Houbrechts | TUINEN VAN CAUTER | DANIEL BRAQUELAIRE

Other related companies as Advanced Bonding Techniques SA/NV: Pas Loin BVBA | Mathieu-Vellut & Namèche | Houbrechts | TUINEN VAN CAUTER | DANIEL BRAQUELAIRE

Advanced Bonding Techniques SA/NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Advanced Bonding Techniques SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08539367675. Het bedrijf Advanced Bonding Techniques SA/NV bevindt zich op het adres: Avenue Van Volxem - laan. 298 A/2 1190 Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Adhesives. Lijst met producten zijn Adhesives,harden under ultraviolet and daylight; Contract packing and final manufacturing; Cyanoacrylate adhesives (super-glues); Epoxy resin adhesives; Hot melt adhesives; Polyurethane adhesives.
De hoofdactiviteit van Advanced Bonding Techniques SA/NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advanced Bonding Techniques SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advanced Bonding Techniques SA/NV, openstaande posities, locatie van Advanced Bonding Techniques SA/NV op de kaart.

Advanced Bonding Techniques SA/NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Advanced Bonding Techniques SA/NV, company assigned to the tax number BE08539367675. The company Advanced Bonding Techniques SA/NV is located at the address: Avenue Van Volxem - laan. 298 A/2 1190 Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Adhesives. List of products are Adhesives,harden under ultraviolet and daylight; Contract packing and final manufacturing; Cyanoacrylate adhesives (super-glues); Epoxy resin adhesives; Hot melt adhesives; Polyurethane adhesives.
The main activity of Advanced Bonding Techniques SA/NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Advanced Bonding Techniques SA/NV is not available. You also can look at reviews of Advanced Bonding Techniques SA/NV, open positions, location of Advanced Bonding Techniques SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advanced Bonding Techniques SA/NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advanced Bonding Techniques SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advanced Bonding Techniques SA/NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advanced Bonding Techniques SA/NV, employees, financial statistics.