Varia-Pack NV

Contactgegevens Varia-Pack NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Varia-Pack NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Varia-Pack NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 114 3012 Wilsele, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Varia-Pack NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Varia-Pack NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Varia-Pack NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Varia-Pack NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Varia-Pack NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Varia-Pack NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Varia-Pack NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Varia-Pack NV
Products information Varia-Pack NV

BTW identificatienummer (tax): BE01583374023
Ondernemingsnummer: 4409881591
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Adhesive packaging tapes,also double-sided; Adhesive tape for office purposes; Bag sealing machines; Can filling and sealing machines; Corrugated cardboard boxes and packaging; Fruit packages; Packaging materials of films and foils; Packagings of solid cardboard; Plastic films; Plastic trays for the foods industry; Polyvinyl chloride (PVC) stretch films; Wrapping paper

Product categorie (product category): Adhesive Packaging Films And Foils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Varia-Pack NV
(Get full report from official database of BE for Varia-Pack NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Varia-Pack NV
Addition kinds of activities for Varia-Pack NV

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets
51129904. enveloppen | Envelopes
62219904. Futures makelaars en dealers, commodity | Futures brokers and dealers, commodity

Werken bij Varia-Pack NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Varia-Pack NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Varia-Pack NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Varia-Pack NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Varia-Pack NV in sociale netwerken
Look for responds of Varia-Pack NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Varia-Pack NV. Laat een reactie achter voor Varia-Pack NV. Varia-Pack NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Varia-Pack NV. Leave a respond for Varia-Pack NV. Varia-Pack NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Varia-Pack NV op de google maps. Adres en contacten Varia-Pack NV
Location of Varia-Pack NV on the google maps. Address and contacts of Varia-Pack NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Varia-Pack NV Varia-Pack NV: ANNA JUNGELS | COIFFURE MODERNE | BULO HALSENHOF-KAREELTJE | Laurijssen F | INTERCOM. GRONDBELEID & EXPANSIE ANTWERPEN CVBA

Other related companies as Varia-Pack NV: ANNA JUNGELS | COIFFURE MODERNE | BULO HALSENHOF-KAREELTJE | Laurijssen F | INTERCOM. GRONDBELEID & EXPANSIE ANTWERPEN CVBA

Varia-Pack NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Varia-Pack NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01583374023. Het bedrijf Varia-Pack NV bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 114 3012 Wilsele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Adhesive Packaging Films And Foils. Lijst met producten zijn Adhesive packaging tapes,also double-sided; Adhesive tape for office purposes; Bag sealing machines; Can filling and sealing machines; Corrugated cardboard boxes and packaging; Fruit packages; Packaging materials of films and foils; Packagings of solid cardboard; Plastic films; Plastic trays for the foods industry; Polyvinyl chloride (PVC) stretch films; Wrapping paper.
De hoofdactiviteit van Varia-Pack NV is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Varia-Pack NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Varia-Pack NV, openstaande posities, locatie van Varia-Pack NV op de kaart.

Varia-Pack NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Varia-Pack NV, company assigned to the tax number BE01583374023. The company Varia-Pack NV is located at the address: Aarschotsesteenweg 114 3012 Wilsele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Adhesive Packaging Films And Foils. List of products are Adhesive packaging tapes,also double-sided; Adhesive tape for office purposes; Bag sealing machines; Can filling and sealing machines; Corrugated cardboard boxes and packaging; Fruit packages; Packaging materials of films and foils; Packagings of solid cardboard; Plastic films; Plastic trays for the foods industry; Polyvinyl chloride (PVC) stretch films; Wrapping paper.
The main activity of Varia-Pack NV is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Varia-Pack NV is not available. You also can look at reviews of Varia-Pack NV, open positions, location of Varia-Pack NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Varia-Pack NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Varia-Pack NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Varia-Pack NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Varia-Pack NV, employees, financial statistics.