Verli Sign Supplier

Contactgegevens Verli Sign Supplier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verli Sign Supplier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verli Sign Supplier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wiekenstraat 41; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 353 67 63 (+32-03 353 67 63) 03 353 67 63 (+32-03 353 67 63)

Fax (fax): +32 (53) 367-23-86 +32 (53) 367-23-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verli Sign Supplier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verli Sign Supplier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verli Sign Supplier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verli Sign Supplier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verli Sign Supplier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verli Sign Supplier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verli Sign Supplier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verli Sign Supplier
Products information Verli Sign Supplier

BTW identificatienummer (tax): BE03298065185
Ondernemingsnummer: 4414001464
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Signs - Illuminated

Product categorie (product category): Adhesive materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verli Sign Supplier
(Get full report from official database of BE for Verli Sign Supplier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verli Sign Supplier
Addition kinds of activities for Verli Sign Supplier

569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
50820402. Crushing, pulveriseren en screening machines | Crushing, pulverizing and screening machinery
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
51480200. Groenten | Vegetables
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians

Werken bij Verli Sign Supplier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verli Sign Supplier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verli Sign Supplier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verli Sign Supplier. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Verli Sign Supplier in sociale netwerken
Look for responds of Verli Sign Supplier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verli Sign Supplier. Laat een reactie achter voor Verli Sign Supplier. Verli Sign Supplier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verli Sign Supplier. Leave a respond for Verli Sign Supplier. Verli Sign Supplier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verli Sign Supplier op de google maps. Adres en contacten Verli Sign Supplier
Location of Verli Sign Supplier on the google maps. Address and contacts of Verli Sign Supplier

Andere gerelateerde bedrijven als come Verli Sign Supplier Verli Sign Supplier: FLCENTRALE VERWARMING RIGOLE BVBA | LES OLIVIERS | MAISON ORY LEDUC | GUY PONET | BAIO ALIMENTATION

Other related companies as Verli Sign Supplier: FLCENTRALE VERWARMING RIGOLE BVBA | LES OLIVIERS | MAISON ORY LEDUC | GUY PONET | BAIO ALIMENTATION

Verli Sign Supplier is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verli Sign Supplier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298065185. Het bedrijf Verli Sign Supplier bevindt zich op het adres: Wiekenstraat 41; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Adhesive materials. Lijst met producten zijn Signs - Illuminated.
De hoofdactiviteit van Verli Sign Supplier is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verli Sign Supplier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verli Sign Supplier, openstaande posities, locatie van Verli Sign Supplier op de kaart.

Verli Sign Supplier is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verli Sign Supplier, company assigned to the tax number BE03298065185. The company Verli Sign Supplier is located at the address: Wiekenstraat 41; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Adhesive materials. List of products are Signs - Illuminated.
The main activity of Verli Sign Supplier is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verli Sign Supplier is not available. You also can look at reviews of Verli Sign Supplier, open positions, location of Verli Sign Supplier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verli Sign Supplier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verli Sign Supplier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verli Sign Supplier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verli Sign Supplier, employees, financial statistics.