HOGE VENEN EIFEL

Contactgegevens HOGE VENEN EIFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGE VENEN EIFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGE VENEN EIFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOTRANGE 131; 4950; WEISMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80440300 (+32-80440300) 80440300 (+32-80440300)

Fax (fax): +32 (10) 803-72-62 +32 (10) 803-72-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGE VENEN EIFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGE VENEN EIFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGE VENEN EIFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGE VENEN EIFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGE VENEN EIFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGE VENEN EIFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGE VENEN EIFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGE VENEN EIFEL
Products information HOGE VENEN EIFEL

BTW identificatienummer (tax): BE05498626708
Ondernemingsnummer: 6451965332
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type de Parc: Parcs de Récréation.

Product categorie (product category): Luna-parks and parcs de récréation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGE VENEN EIFEL
(Get full report from official database of BE for HOGE VENEN EIFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGE VENEN EIFEL
Addition kinds of activities for HOGE VENEN EIFEL

104100. Gouden ertsen | Gold ores
322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
492599. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
36120202. Fluorescerende ballasten | Fluorescent ballasts
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair

Werken bij HOGE VENEN EIFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGE VENEN EIFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGE VENEN EIFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGE VENEN EIFEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van HOGE VENEN EIFEL in sociale netwerken
Look for responds of HOGE VENEN EIFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGE VENEN EIFEL. Laat een reactie achter voor HOGE VENEN EIFEL. HOGE VENEN EIFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGE VENEN EIFEL. Leave a respond for HOGE VENEN EIFEL. HOGE VENEN EIFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGE VENEN EIFEL op de google maps. Adres en contacten HOGE VENEN EIFEL
Location of HOGE VENEN EIFEL on the google maps. Address and contacts of HOGE VENEN EIFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGE VENEN EIFEL HOGE VENEN EIFEL: JOHAN DE JONGH | GOEGEBUER BOOMKWEKERIJ | RENE DASNOY | Maxi-Frites | Goldenberg, massimiliano

Other related companies as HOGE VENEN EIFEL: JOHAN DE JONGH | GOEGEBUER BOOMKWEKERIJ | RENE DASNOY | Maxi-Frites | Goldenberg, massimiliano

HOGE VENEN EIFEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGE VENEN EIFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05498626708. Het bedrijf HOGE VENEN EIFEL bevindt zich op het adres: RUE DE BOTRANGE 131; 4950; WEISMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Luna-parks and parcs de récréation. Lijst met producten zijn Type de Parc: Parcs de Récréation..
De hoofdactiviteit van HOGE VENEN EIFEL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGE VENEN EIFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGE VENEN EIFEL, openstaande posities, locatie van HOGE VENEN EIFEL op de kaart.

HOGE VENEN EIFEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGE VENEN EIFEL, company assigned to the tax number BE05498626708. The company HOGE VENEN EIFEL is located at the address: RUE DE BOTRANGE 131; 4950; WEISMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Luna-parks and parcs de récréation. List of products are Type de Parc: Parcs de Récréation..
The main activity of HOGE VENEN EIFEL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGE VENEN EIFEL is not available. You also can look at reviews of HOGE VENEN EIFEL, open positions, location of HOGE VENEN EIFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGE VENEN EIFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGE VENEN EIFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGE VENEN EIFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGE VENEN EIFEL, employees, financial statistics.