SINT-NIKOLAAS VEURNE

Contactgegevens SINT-NIKOLAAS VEURNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-NIKOLAAS VEURNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-NIKOLAAS VEURNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannestraat 116; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 18 69 (+32-058 31 18 69) 058 31 18 69 (+32-058 31 18 69)

Fax (fax): +32 (60) 510-48-26 +32 (60) 510-48-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-NIKOLAAS VEURNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-NIKOLAAS VEURNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-NIKOLAAS VEURNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-NIKOLAAS VEURNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-NIKOLAAS VEURNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-NIKOLAAS VEURNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-NIKOLAAS VEURNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-NIKOLAAS VEURNE
Products information SINT-NIKOLAAS VEURNE

BTW identificatienummer (tax): BE08492950439
Ondernemingsnummer: 6394287109
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SINT-NIKOLAAS VEURNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Luggage-carriers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-NIKOLAAS VEURNE
(Get full report from official database of BE for SINT-NIKOLAAS VEURNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-NIKOLAAS VEURNE
Addition kinds of activities for SINT-NIKOLAAS VEURNE

7291. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
20110400. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
31110501. Kraagleer | Collar leather
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec

Werken bij SINT-NIKOLAAS VEURNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-NIKOLAAS VEURNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-NIKOLAAS VEURNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-NIKOLAAS VEURNE. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van SINT-NIKOLAAS VEURNE in sociale netwerken
Look for responds of SINT-NIKOLAAS VEURNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-NIKOLAAS VEURNE. Laat een reactie achter voor SINT-NIKOLAAS VEURNE. SINT-NIKOLAAS VEURNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-NIKOLAAS VEURNE. Leave a respond for SINT-NIKOLAAS VEURNE. SINT-NIKOLAAS VEURNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-NIKOLAAS VEURNE op de google maps. Adres en contacten SINT-NIKOLAAS VEURNE
Location of SINT-NIKOLAAS VEURNE on the google maps. Address and contacts of SINT-NIKOLAAS VEURNE

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-NIKOLAAS VEURNE SINT-NIKOLAAS VEURNE: PEGGY WILBERS | G.L. Design SPRL | Naaimandeke ('t) | Falque W | CHRISTINE

Other related companies as SINT-NIKOLAAS VEURNE: PEGGY WILBERS | G.L. Design SPRL | Naaimandeke ('t) | Falque W | CHRISTINE

SINT-NIKOLAAS VEURNE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-NIKOLAAS VEURNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492950439. Het bedrijf SINT-NIKOLAAS VEURNE bevindt zich op het adres: Pannestraat 116; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Luggage-carriers. Producten gemaakt in SINT-NIKOLAAS VEURNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINT-NIKOLAAS VEURNE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-NIKOLAAS VEURNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-NIKOLAAS VEURNE, openstaande posities, locatie van SINT-NIKOLAAS VEURNE op de kaart.

SINT-NIKOLAAS VEURNE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-NIKOLAAS VEURNE, company assigned to the tax number BE08492950439. The company SINT-NIKOLAAS VEURNE is located at the address: Pannestraat 116; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Luggage-carriers. Products created in SINT-NIKOLAAS VEURNE were not found.
The main activity of SINT-NIKOLAAS VEURNE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-NIKOLAAS VEURNE is not available. You also can look at reviews of SINT-NIKOLAAS VEURNE, open positions, location of SINT-NIKOLAAS VEURNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-NIKOLAAS VEURNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-NIKOLAAS VEURNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-NIKOLAAS VEURNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-NIKOLAAS VEURNE, employees, financial statistics.