BALLONVAARTEN OVER KEMPEN

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • BALLONVAARTEN OVER KEMPEN
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • BALLONVAARTEN OVER KEMPEN

Contactgegevens BALLONVAARTEN OVER KEMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALLONVAARTEN OVER KEMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALLONVAARTEN OVER KEMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTELSESTRAAT 98; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33143239 (+32-33143239) 33143239 (+32-33143239)

Fax (fax): +32 (16) 401-13-43 +32 (16) 401-13-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALLONVAARTEN OVER KEMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALLONVAARTEN OVER KEMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALLONVAARTEN OVER KEMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALLONVAARTEN OVER KEMPEN
Products information BALLONVAARTEN OVER KEMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE09158996582
Ondernemingsnummer: 3000885009
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BALLONVAARTEN OVER KEMPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Luchtvaart volgens dienstregeling; Sportactiviteiten en -evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALLONVAARTEN OVER KEMPEN
(Get full report from official database of BE for BALLONVAARTEN OVER KEMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALLONVAARTEN OVER KEMPEN
Addition kinds of activities for BALLONVAARTEN OVER KEMPEN

284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
305201. Tuinslang | Rubber hose
25410103. Garment rekken, hout | Garment racks, wood
32110304. Structurele glas | Structural glass
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij BALLONVAARTEN OVER KEMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALLONVAARTEN OVER KEMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

Zoek naar antwoorden van BALLONVAARTEN OVER KEMPEN in sociale netwerken
Look for responds of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. Laat een reactie achter voor BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. BALLONVAARTEN OVER KEMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. Leave a respond for BALLONVAARTEN OVER KEMPEN. BALLONVAARTEN OVER KEMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALLONVAARTEN OVER KEMPEN op de google maps. Adres en contacten BALLONVAARTEN OVER KEMPEN
Location of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN on the google maps. Address and contacts of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BALLONVAARTEN OVER KEMPEN BALLONVAARTEN OVER KEMPEN: Vandenhove | TOILETTAGE WINSTON | REKIK | HUIS OPSTEYN H. | FRITUUR DRIE HOFSTEDE

Other related companies as BALLONVAARTEN OVER KEMPEN: Vandenhove | TOILETTAGE WINSTON | REKIK | HUIS OPSTEYN H. | FRITUUR DRIE HOFSTEDE

BALLONVAARTEN OVER KEMPEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09158996582. Het bedrijf BALLONVAARTEN OVER KEMPEN bevindt zich op het adres: ACHTELSESTRAAT 98; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Luchtvaart volgens dienstregeling; Sportactiviteiten en -evenementen. Producten gemaakt in BALLONVAARTEN OVER KEMPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALLONVAARTEN OVER KEMPEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALLONVAARTEN OVER KEMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, openstaande posities, locatie van BALLONVAARTEN OVER KEMPEN op de kaart.

BALLONVAARTEN OVER KEMPEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, company assigned to the tax number BE09158996582. The company BALLONVAARTEN OVER KEMPEN is located at the address: ACHTELSESTRAAT 98; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Luchtvaart volgens dienstregeling; Sportactiviteiten en -evenementen. Products created in BALLONVAARTEN OVER KEMPEN were not found.
The main activity of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN is not available. You also can look at reviews of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, open positions, location of BALLONVAARTEN OVER KEMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALLONVAARTEN OVER KEMPEN, employees, financial statistics.