The Pennol & Usuol Lts NV

Contactgegevens The Pennol & Usuol Lts NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Pennol & Usuol Lts NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Pennol & Usuol Lts NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEORGES GILLIOTSTRAAT 60; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 03 286 91 60 (+32-03 286 91 60) 03 286 91 60 (+32-03 286 91 60)

Fax (fax): 03 286 91 69 (+32-03 286 91 69) 03 286 91 69 (+32-03 286 91 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Pennol & Usuol Lts NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Pennol & Usuol Lts NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Pennol & Usuol Lts NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Pennol & Usuol Lts NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Pennol & Usuol Lts NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Pennol & Usuol Lts NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Pennol & Usuol Lts NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Pennol & Usuol Lts NV
Products information The Pennol & Usuol Lts NV

BTW identificatienummer (tax): BE02679809570
Ondernemingsnummer: 7712371826
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in The Pennol & Usuol Lts NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lubricating compounds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Pennol & Usuol Lts NV
(Get full report from official database of BE for The Pennol & Usuol Lts NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Pennol & Usuol Lts NV
Addition kinds of activities for The Pennol & Usuol Lts NV

242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
56990404. Gebreide jurken, op bestelling gemaakt | Knit dresses, made to order
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised
79480301. Racehorse training | Racehorse training

Werken bij The Pennol & Usuol Lts NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Pennol & Usuol Lts NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Pennol & Usuol Lts NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Pennol & Usuol Lts NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

Zoek naar antwoorden van The Pennol & Usuol Lts NV in sociale netwerken
Look for responds of The Pennol & Usuol Lts NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Pennol & Usuol Lts NV. Laat een reactie achter voor The Pennol & Usuol Lts NV. The Pennol & Usuol Lts NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Pennol & Usuol Lts NV. Leave a respond for The Pennol & Usuol Lts NV. The Pennol & Usuol Lts NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Pennol & Usuol Lts NV op de google maps. Adres en contacten The Pennol & Usuol Lts NV
Location of The Pennol & Usuol Lts NV on the google maps. Address and contacts of The Pennol & Usuol Lts NV

Andere gerelateerde bedrijven als come The Pennol & Usuol Lts NV The Pennol & Usuol Lts NV: CENTEA | C. COUNASSE | Shoe Albert | MAXI G.B. ST. AGATHA BERCHEM | BERCKMANS-VRANCKX

Other related companies as The Pennol & Usuol Lts NV: CENTEA | C. COUNASSE | Shoe Albert | MAXI G.B. ST. AGATHA BERCHEM | BERCKMANS-VRANCKX

The Pennol & Usuol Lts NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Pennol & Usuol Lts NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02679809570. Het bedrijf The Pennol & Usuol Lts NV bevindt zich op het adres: GEORGES GILLIOTSTRAAT 60; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lubricating compounds. Producten gemaakt in The Pennol & Usuol Lts NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Pennol & Usuol Lts NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Pennol & Usuol Lts NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Pennol & Usuol Lts NV, openstaande posities, locatie van The Pennol & Usuol Lts NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Pennol & Usuol Lts NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Pennol & Usuol Lts NV, company assigned to the tax number BE02679809570. The company The Pennol & Usuol Lts NV is located at the address: GEORGES GILLIOTSTRAAT 60; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lubricating compounds. Products created in The Pennol & Usuol Lts NV were not found.
The main activity of The Pennol & Usuol Lts NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of The Pennol & Usuol Lts NV is not available. You also can look at reviews of The Pennol & Usuol Lts NV, open positions, location of The Pennol & Usuol Lts NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Pennol & Usuol Lts NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Pennol & Usuol Lts NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Pennol & Usuol Lts NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Pennol & Usuol Lts NV, employees, financial statistics.