YVAN PIERAR EN ZOON

Contactgegevens YVAN PIERAR EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVAN PIERAR EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVAN PIERAR EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDVOORDEDORPSTRAAT 33; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59267534 (+32-59267534) 59267534 (+32-59267534)

Fax (fax): +32 (2) 555-50-33 +32 (2) 555-50-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVAN PIERAR EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVAN PIERAR EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVAN PIERAR EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVAN PIERAR EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVAN PIERAR EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVAN PIERAR EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVAN PIERAR EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVAN PIERAR EN ZOON
Products information YVAN PIERAR EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE06038604736
Ondernemingsnummer: 2067871093
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

schoorstenen,brandertechnicus,ketels .

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVAN PIERAR EN ZOON
(Get full report from official database of BE for YVAN PIERAR EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVAN PIERAR EN ZOON
Addition kinds of activities for YVAN PIERAR EN ZOON

799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
55510303. Zeilen en uitrusting | Sails and equipment
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij YVAN PIERAR EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVAN PIERAR EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVAN PIERAR EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVAN PIERAR EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van YVAN PIERAR EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of YVAN PIERAR EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVAN PIERAR EN ZOON. Laat een reactie achter voor YVAN PIERAR EN ZOON. YVAN PIERAR EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVAN PIERAR EN ZOON. Leave a respond for YVAN PIERAR EN ZOON. YVAN PIERAR EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVAN PIERAR EN ZOON op de google maps. Adres en contacten YVAN PIERAR EN ZOON
Location of YVAN PIERAR EN ZOON on the google maps. Address and contacts of YVAN PIERAR EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come YVAN PIERAR EN ZOON YVAN PIERAR EN ZOON: JOS BALLON | SPILLEERS Y | BUREAU BELFOR | MARC VERCAMMEN | BENELUX LORALUX WORKS

Other related companies as YVAN PIERAR EN ZOON: JOS BALLON | SPILLEERS Y | BUREAU BELFOR | MARC VERCAMMEN | BENELUX LORALUX WORKS

YVAN PIERAR EN ZOON is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVAN PIERAR EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06038604736. Het bedrijf YVAN PIERAR EN ZOON bevindt zich op het adres: ZANDVOORDEDORPSTRAAT 33; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Lijst met producten zijn schoorstenen,brandertechnicus,ketels ..
De hoofdactiviteit van YVAN PIERAR EN ZOON is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVAN PIERAR EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVAN PIERAR EN ZOON, openstaande posities, locatie van YVAN PIERAR EN ZOON op de kaart.

YVAN PIERAR EN ZOON is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVAN PIERAR EN ZOON, company assigned to the tax number BE06038604736. The company YVAN PIERAR EN ZOON is located at the address: ZANDVOORDEDORPSTRAAT 33; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. List of products are schoorstenen,brandertechnicus,ketels ..
The main activity of YVAN PIERAR EN ZOON is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YVAN PIERAR EN ZOON is not available. You also can look at reviews of YVAN PIERAR EN ZOON, open positions, location of YVAN PIERAR EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVAN PIERAR EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVAN PIERAR EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVAN PIERAR EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVAN PIERAR EN ZOON, employees, financial statistics.