STRAUVEN STIJN

Contactgegevens STRAUVEN STIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STRAUVEN STIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STRAUVEN STIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAAFSTRAAT 53; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89414574 (+32-89414574) 89414574 (+32-89414574)

Fax (fax): +32 (65) 605-84-91 +32 (65) 605-84-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STRAUVEN STIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STRAUVEN STIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STRAUVEN STIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STRAUVEN STIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STRAUVEN STIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STRAUVEN STIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STRAUVEN STIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STRAUVEN STIJN
Products information STRAUVEN STIJN

BTW identificatienummer (tax): BE02149444580
Ondernemingsnummer: 6387695312
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in STRAUVEN STIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STRAUVEN STIJN
(Get full report from official database of BE for STRAUVEN STIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STRAUVEN STIJN
Addition kinds of activities for STRAUVEN STIJN

281201. alkaliën | Alkalies
411999. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
965102. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency
16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
31999908. Nieuwigheden, leer | Novelties, leather
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
39990302. Down (veren) | Down (feathers)
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports

Werken bij STRAUVEN STIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STRAUVEN STIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STRAUVEN STIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STRAUVEN STIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

Zoek naar antwoorden van STRAUVEN STIJN in sociale netwerken
Look for responds of STRAUVEN STIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STRAUVEN STIJN. Laat een reactie achter voor STRAUVEN STIJN. STRAUVEN STIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STRAUVEN STIJN. Leave a respond for STRAUVEN STIJN. STRAUVEN STIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STRAUVEN STIJN op de google maps. Adres en contacten STRAUVEN STIJN
Location of STRAUVEN STIJN on the google maps. Address and contacts of STRAUVEN STIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come STRAUVEN STIJN STRAUVEN STIJN: De Rauw M | THةآTRE MARTI CO | GUIDO VLOEMANS | ACCORD?ON "J" | Stas-Daniels BVBA

Other related companies as STRAUVEN STIJN: De Rauw M | THةآTRE MARTI CO | GUIDO VLOEMANS | ACCORD?ON "J" | Stas-Daniels BVBA

STRAUVEN STIJN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STRAUVEN STIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149444580. Het bedrijf STRAUVEN STIJN bevindt zich op het adres: RAAFSTRAAT 53; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in STRAUVEN STIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STRAUVEN STIJN is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STRAUVEN STIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STRAUVEN STIJN, openstaande posities, locatie van STRAUVEN STIJN op de kaart.

STRAUVEN STIJN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is STRAUVEN STIJN, company assigned to the tax number BE02149444580. The company STRAUVEN STIJN is located at the address: RAAFSTRAAT 53; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in STRAUVEN STIJN were not found.
The main activity of STRAUVEN STIJN is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STRAUVEN STIJN is not available. You also can look at reviews of STRAUVEN STIJN, open positions, location of STRAUVEN STIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STRAUVEN STIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STRAUVEN STIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STRAUVEN STIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STRAUVEN STIJN, employees, financial statistics.