RICHARD SAENEN

Contactgegevens RICHARD SAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD SAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD SAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. BORREMANSSTRAAT 20; 3040; HULDENBERG, België

Telefoon (phone): 26876692 (+32-26876692) 26876692 (+32-26876692)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD SAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD SAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD SAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD SAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD SAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD SAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD SAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD SAENEN
Products information RICHARD SAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in RICHARD SAENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD SAENEN
(Get full report from official database of BE for RICHARD SAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD SAENEN
Addition kinds of activities for RICHARD SAENEN

20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
27590603. Zeefdruk | Screen printing
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
38239905. Industriële proces controle instrumenten | Industrial process control instruments

Werken bij RICHARD SAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD SAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD SAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD SAENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van RICHARD SAENEN in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD SAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD SAENEN. Laat een reactie achter voor RICHARD SAENEN. RICHARD SAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD SAENEN. Leave a respond for RICHARD SAENEN. RICHARD SAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD SAENEN op de google maps. Adres en contacten RICHARD SAENEN
Location of RICHARD SAENEN on the google maps. Address and contacts of RICHARD SAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD SAENEN RICHARD SAENEN: MERKSEMSE AUTORIJSCHOOL NV | COIFFURE RENATO | Pickery-Soudant | Autos Pi猫ces & Industries SA | Lunch (Le)

Other related companies as RICHARD SAENEN: MERKSEMSE AUTORIJSCHOOL NV | COIFFURE RENATO | Pickery-Soudant | Autos Pi猫ces & Industries SA | Lunch (Le)

RICHARD SAENEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD SAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf RICHARD SAENEN bevindt zich op het adres: R. BORREMANSSTRAAT 20; 3040; HULDENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in RICHARD SAENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RICHARD SAENEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD SAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD SAENEN, openstaande posities, locatie van RICHARD SAENEN op de kaart.

RICHARD SAENEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD SAENEN, company assigned to the tax number BE06800781250. The company RICHARD SAENEN is located at the address: R. BORREMANSSTRAAT 20; 3040; HULDENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in RICHARD SAENEN were not found.
The main activity of RICHARD SAENEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD SAENEN is not available. You also can look at reviews of RICHARD SAENEN, open positions, location of RICHARD SAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD SAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD SAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD SAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD SAENEN, employees, financial statistics.