QUIBUS MARCEL & CIE SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • QUIBUS MARCEL & CIE SPRL
Private companiesTransportation by Air • QUIBUS MARCEL & CIE SPRL

Contactgegevens QUIBUS MARCEL & CIE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUIBUS MARCEL & CIE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUIBUS MARCEL & CIE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA TERRIENNE 4; 1301; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10413332 (+32-10413332) 10413332 (+32-10413332)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUIBUS MARCEL & CIE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUIBUS MARCEL & CIE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUIBUS MARCEL & CIE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUIBUS MARCEL & CIE SPRL
Products information QUIBUS MARCEL & CIE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in QUIBUS MARCEL & CIE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUIBUS MARCEL & CIE SPRL
(Get full report from official database of BE for QUIBUS MARCEL & CIE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUIBUS MARCEL & CIE SPRL
Addition kinds of activities for QUIBUS MARCEL & CIE SPRL

22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms

Werken bij QUIBUS MARCEL & CIE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUIBUS MARCEL & CIE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

Zoek naar antwoorden van QUIBUS MARCEL & CIE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. Laat een reactie achter voor QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. QUIBUS MARCEL & CIE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. Leave a respond for QUIBUS MARCEL & CIE SPRL. QUIBUS MARCEL & CIE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUIBUS MARCEL & CIE SPRL op de google maps. Adres en contacten QUIBUS MARCEL & CIE SPRL
Location of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL on the google maps. Address and contacts of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come QUIBUS MARCEL & CIE SPRL QUIBUS MARCEL & CIE SPRL: HUIS KAREN | HOME LES P?TUNIAS | GARAGE REGALI | La Comète S.P.R.L. | MERVE

Other related companies as QUIBUS MARCEL & CIE SPRL: HUIS KAREN | HOME LES P?TUNIAS | GARAGE REGALI | La Comète S.P.R.L. | MERVE

QUIBUS MARCEL & CIE SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf QUIBUS MARCEL & CIE SPRL bevindt zich op het adres: RUE DE LA TERRIENNE 4; 1301; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in QUIBUS MARCEL & CIE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUIBUS MARCEL & CIE SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUIBUS MARCEL & CIE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, openstaande posities, locatie van QUIBUS MARCEL & CIE SPRL op de kaart.

QUIBUS MARCEL & CIE SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, company assigned to the tax number BE03350799560. The company QUIBUS MARCEL & CIE SPRL is located at the address: RUE DE LA TERRIENNE 4; 1301; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in QUIBUS MARCEL & CIE SPRL were not found.
The main activity of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL is not available. You also can look at reviews of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, open positions, location of QUIBUS MARCEL & CIE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUIBUS MARCEL & CIE SPRL, employees, financial statistics.