PIETRO CORSINI

Contactgegevens PIETRO CORSINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIETRO CORSINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIETRO CORSINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'AVONDANCE 49; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64281483 (+32-64281483) 64281483 (+32-64281483)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIETRO CORSINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIETRO CORSINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIETRO CORSINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIETRO CORSINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIETRO CORSINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIETRO CORSINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIETRO CORSINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIETRO CORSINI
Products information PIETRO CORSINI

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PIETRO CORSINI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIETRO CORSINI
(Get full report from official database of BE for PIETRO CORSINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIETRO CORSINI
Addition kinds of activities for PIETRO CORSINI

244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
59479902. souvenirs | Souvenirs
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij PIETRO CORSINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIETRO CORSINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIETRO CORSINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIETRO CORSINI. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van PIETRO CORSINI in sociale netwerken
Look for responds of PIETRO CORSINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIETRO CORSINI. Laat een reactie achter voor PIETRO CORSINI. PIETRO CORSINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIETRO CORSINI. Leave a respond for PIETRO CORSINI. PIETRO CORSINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIETRO CORSINI op de google maps. Adres en contacten PIETRO CORSINI
Location of PIETRO CORSINI on the google maps. Address and contacts of PIETRO CORSINI

Andere gerelateerde bedrijven als come PIETRO CORSINI PIETRO CORSINI: Fiduciaire V.D.H. | CHRISTIAN VERLAINE | HUYSMANS METALEN NV | DE NIELS METAMA | SCOGLIETTI

Other related companies as PIETRO CORSINI: Fiduciaire V.D.H. | CHRISTIAN VERLAINE | HUYSMANS METALEN NV | DE NIELS METAMA | SCOGLIETTI

PIETRO CORSINI is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIETRO CORSINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf PIETRO CORSINI bevindt zich op het adres: RUE D'AVONDANCE 49; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in PIETRO CORSINI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIETRO CORSINI is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIETRO CORSINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIETRO CORSINI, openstaande posities, locatie van PIETRO CORSINI op de kaart.

PIETRO CORSINI is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIETRO CORSINI, company assigned to the tax number BE07938415527. The company PIETRO CORSINI is located at the address: RUE D'AVONDANCE 49; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in PIETRO CORSINI were not found.
The main activity of PIETRO CORSINI is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIETRO CORSINI is not available. You also can look at reviews of PIETRO CORSINI, open positions, location of PIETRO CORSINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIETRO CORSINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIETRO CORSINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIETRO CORSINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIETRO CORSINI, employees, financial statistics.