GENOT CHAUFFAGE

Contactgegevens GENOT CHAUFFAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENOT CHAUFFAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENOT CHAUFFAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PEPIN 19; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87461828 (+32-87461828) 87461828 (+32-87461828)

Fax (fax): +32 (59) 934-87-70 +32 (59) 934-87-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENOT CHAUFFAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENOT CHAUFFAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENOT CHAUFFAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENOT CHAUFFAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENOT CHAUFFAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENOT CHAUFFAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENOT CHAUFFAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENOT CHAUFFAGE
Products information GENOT CHAUFFAGE

BTW identificatienummer (tax): BE04386810302
Ondernemingsnummer: 3283508300
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GENOT CHAUFFAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENOT CHAUFFAGE
(Get full report from official database of BE for GENOT CHAUFFAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENOT CHAUFFAGE
Addition kinds of activities for GENOT CHAUFFAGE

374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
20649905. Chocolade snoep, behalve vaste chocolade | Chocolate candy, except solid chocolate
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
38290300. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
52110103. lambrizering | Paneling
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij GENOT CHAUFFAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENOT CHAUFFAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENOT CHAUFFAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENOT CHAUFFAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

Zoek naar antwoorden van GENOT CHAUFFAGE in sociale netwerken
Look for responds of GENOT CHAUFFAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENOT CHAUFFAGE. Laat een reactie achter voor GENOT CHAUFFAGE. GENOT CHAUFFAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENOT CHAUFFAGE. Leave a respond for GENOT CHAUFFAGE. GENOT CHAUFFAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENOT CHAUFFAGE op de google maps. Adres en contacten GENOT CHAUFFAGE
Location of GENOT CHAUFFAGE on the google maps. Address and contacts of GENOT CHAUFFAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come GENOT CHAUFFAGE GENOT CHAUFFAGE: PARCS ہ CONTENEURS WATERMAEL-BOITSFORT | WANDELCL. DE TURFTRAPPERS | Aquamarijn | D.V.H. Informatics SPRL | CONTAINERPARK DUFFEL

Other related companies as GENOT CHAUFFAGE: PARCS ہ CONTENEURS WATERMAEL-BOITSFORT | WANDELCL. DE TURFTRAPPERS | Aquamarijn | D.V.H. Informatics SPRL | CONTAINERPARK DUFFEL

GENOT CHAUFFAGE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENOT CHAUFFAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04386810302. Het bedrijf GENOT CHAUFFAGE bevindt zich op het adres: RUE PEPIN 19; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in GENOT CHAUFFAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENOT CHAUFFAGE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENOT CHAUFFAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENOT CHAUFFAGE, openstaande posities, locatie van GENOT CHAUFFAGE op de kaart.

GENOT CHAUFFAGE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENOT CHAUFFAGE, company assigned to the tax number BE04386810302. The company GENOT CHAUFFAGE is located at the address: RUE PEPIN 19; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in GENOT CHAUFFAGE were not found.
The main activity of GENOT CHAUFFAGE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GENOT CHAUFFAGE is not available. You also can look at reviews of GENOT CHAUFFAGE, open positions, location of GENOT CHAUFFAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENOT CHAUFFAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENOT CHAUFFAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENOT CHAUFFAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENOT CHAUFFAGE, employees, financial statistics.