FLAMANT

Contactgegevens FLAMANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAMANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAMANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGSTRAAT 18; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54412759 (+32-54412759) 54412759 (+32-54412759)

Fax (fax): +32 (58) 366-82-98 +32 (58) 366-82-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAMANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAMANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAMANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAMANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAMANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAMANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAMANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAMANT
Products information FLAMANT

BTW identificatienummer (tax): BE09625366210
Ondernemingsnummer: 8901092529
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLAMANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAMANT
(Get full report from official database of BE for FLAMANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAMANT
Addition kinds of activities for FLAMANT

354202. Persmachines | Pressing machines
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
17990205. waterdichting | Dampproofing
24110300. Houten logs | Wooden logs
39310109. klavecimbels | Harpsichords
56320100. Bontkleding | Fur apparel
95329900. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec

Werken bij FLAMANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAMANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAMANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAMANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van FLAMANT in sociale netwerken
Look for responds of FLAMANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAMANT. Laat een reactie achter voor FLAMANT. FLAMANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAMANT. Leave a respond for FLAMANT. FLAMANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAMANT op de google maps. Adres en contacten FLAMANT
Location of FLAMANT on the google maps. Address and contacts of FLAMANT

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAMANT FLAMANT: FLAGOS & CIE NV | Missault Hans BVBA | SWEET HOME INVEST & PROMO | DAEMS JOZEF EN KAREL | DIGIT LINE

Other related companies as FLAMANT: FLAGOS & CIE NV | Missault Hans BVBA | SWEET HOME INVEST & PROMO | DAEMS JOZEF EN KAREL | DIGIT LINE

FLAMANT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAMANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09625366210. Het bedrijf FLAMANT bevindt zich op het adres: BURGSTRAAT 18; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in FLAMANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAMANT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAMANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAMANT, openstaande posities, locatie van FLAMANT op de kaart.

FLAMANT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAMANT, company assigned to the tax number BE09625366210. The company FLAMANT is located at the address: BURGSTRAAT 18; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in FLAMANT were not found.
The main activity of FLAMANT is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAMANT is not available. You also can look at reviews of FLAMANT, open positions, location of FLAMANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAMANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAMANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAMANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAMANT, employees, financial statistics.