WAKKER

Contactgegevens WAKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellestraat 45; 9470; Denderleeuw, België

Telefoon (phone): 053 66 45 98; 053 66 64 30 (+32-053 66 45 98; 053 66 64 30) 053 66 45 98; 053 66 64 30 (+32-053 66 45 98; 053 66 64 30)

Fax (fax): 053 68 08 44 (+32-053 68 08 44) 053 68 08 44 (+32-053 68 08 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAKKER
Products information WAKKER

BTW identificatienummer (tax): BE09241119384
Ondernemingsnummer: 1803100585
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Truss-makers; Opticians - Retail; Pedicure; Perfumery - Retail

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAKKER
(Get full report from official database of BE for WAKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAKKER
Addition kinds of activities for WAKKER

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij WAKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van WAKKER in sociale netwerken
Look for responds of WAKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAKKER. Laat een reactie achter voor WAKKER. WAKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAKKER. Leave a respond for WAKKER. WAKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAKKER op de google maps. Adres en contacten WAKKER
Location of WAKKER on the google maps. Address and contacts of WAKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come WAKKER WAKKER: JENNYFER | Van De Ven Erwin BVBA | DE LOFT | ONDERNEMINGEN CLEMENT LIEVENS EN ZOON BVBA | EXELL WATERLOO

Other related companies as WAKKER: JENNYFER | Van De Ven Erwin BVBA | DE LOFT | ONDERNEMINGEN CLEMENT LIEVENS EN ZOON BVBA | EXELL WATERLOO

WAKKER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09241119384. Het bedrijf WAKKER bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 45; 9470; Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Truss-makers; Opticians - Retail; Pedicure; Perfumery - Retail.
De hoofdactiviteit van WAKKER is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAKKER, openstaande posities, locatie van WAKKER op de kaart.

WAKKER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAKKER, company assigned to the tax number BE09241119384. The company WAKKER is located at the address: Guido Gezellestraat 45; 9470; Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. List of products are Truss-makers; Opticians - Retail; Pedicure; Perfumery - Retail.
The main activity of WAKKER is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WAKKER is not available. You also can look at reviews of WAKKER, open positions, location of WAKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAKKER, employees, financial statistics.