E.V.K. AIRCONDITIONING

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • E.V.K. AIRCONDITIONING
Private companiesDepository Institutions • E.V.K. AIRCONDITIONING

Contactgegevens E.V.K. AIRCONDITIONING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.V.K. AIRCONDITIONING: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.V.K. AIRCONDITIONING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENGELHOEFSTRAAT 172; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89386988 (+32-89386988) 89386988 (+32-89386988)

Fax (fax): +32 (14) 928-44-13 +32 (14) 928-44-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.V.K. AIRCONDITIONING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.V.K. AIRCONDITIONING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.V.K. AIRCONDITIONING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.V.K. AIRCONDITIONING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.V.K. AIRCONDITIONING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.V.K. AIRCONDITIONING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.V.K. AIRCONDITIONING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.V.K. AIRCONDITIONING
Products information E.V.K. AIRCONDITIONING

BTW identificatienummer (tax): BE09804718017
Ondernemingsnummer: 7820312500
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in E.V.K. AIRCONDITIONING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.V.K. AIRCONDITIONING
(Get full report from official database of BE for E.V.K. AIRCONDITIONING)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.V.K. AIRCONDITIONING
Addition kinds of activities for E.V.K. AIRCONDITIONING

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
84120100. Kunstgallerij | Art gallery

Werken bij E.V.K. AIRCONDITIONING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.V.K. AIRCONDITIONING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.V.K. AIRCONDITIONING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.V.K. AIRCONDITIONING. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: CALLEWAERT WIM

    Type: Studentenjob

    In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

Zoek naar antwoorden van E.V.K. AIRCONDITIONING in sociale netwerken
Look for responds of E.V.K. AIRCONDITIONING in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.V.K. AIRCONDITIONING. Laat een reactie achter voor E.V.K. AIRCONDITIONING. E.V.K. AIRCONDITIONING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.V.K. AIRCONDITIONING. Leave a respond for E.V.K. AIRCONDITIONING. E.V.K. AIRCONDITIONING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.V.K. AIRCONDITIONING op de google maps. Adres en contacten E.V.K. AIRCONDITIONING
Location of E.V.K. AIRCONDITIONING on the google maps. Address and contacts of E.V.K. AIRCONDITIONING

Andere gerelateerde bedrijven als come E.V.K. AIRCONDITIONING E.V.K. AIRCONDITIONING: JORISSEN | ANBICO NV | The Blacksmith BVBA | ANDRE AUDENAERT | PHARMACIE LORGE

Other related companies as E.V.K. AIRCONDITIONING: JORISSEN | ANBICO NV | The Blacksmith BVBA | ANDRE AUDENAERT | PHARMACIE LORGE

E.V.K. AIRCONDITIONING is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.V.K. AIRCONDITIONING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09804718017. Het bedrijf E.V.K. AIRCONDITIONING bevindt zich op het adres: HENGELHOEFSTRAAT 172; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in E.V.K. AIRCONDITIONING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.V.K. AIRCONDITIONING is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.V.K. AIRCONDITIONING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.V.K. AIRCONDITIONING, openstaande posities, locatie van E.V.K. AIRCONDITIONING op de kaart.

E.V.K. AIRCONDITIONING is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.V.K. AIRCONDITIONING, company assigned to the tax number BE09804718017. The company E.V.K. AIRCONDITIONING is located at the address: HENGELHOEFSTRAAT 172; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in E.V.K. AIRCONDITIONING were not found.
The main activity of E.V.K. AIRCONDITIONING is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of E.V.K. AIRCONDITIONING is not available. You also can look at reviews of E.V.K. AIRCONDITIONING, open positions, location of E.V.K. AIRCONDITIONING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.V.K. AIRCONDITIONING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.V.K. AIRCONDITIONING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.V.K. AIRCONDITIONING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.V.K. AIRCONDITIONING, employees, financial statistics.